jeszcze Oly też ma fajne dSlR`yCytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Wersja do druku
jeszcze Oly też ma fajne dSlR`yCytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Zostało UAC ;) tak jak się umawailiśmy przy zbieraniu pieniążków czyli chyba w porządku:-o .Cytat:
Zamieszczone przez pn_
BTW nie dostałem przelewu od Il fuoco (mimo iż ponoć 30.09 został wykonany) dlatego lista z zamówieniem poszła bez tego jednego ID.
Słusznie
O nim jakoś tak ostatnio słuch zaginął :?
@Zielony zajefajny :lol: avatar :p
Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Fajnie ze juz wrociłeś do nas i na kiedy jest przewidziany termin realizacji ???
1. ID: 2601
2. login: Mr_Black
3. Imię i Nazwisko: Adam Krasieńko
Czyżbym się spóźnił? Będzie jeszcze jakaś "dostawa"? Bo chyba pierwsza setka już poszła. Komu adresik na priv? Dużo pytań, wiem ... Ale nie głupi ten identyfikator :D Ja go musieć posiadać!
Nie, gdziiie taam, wcale :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Mr_Black
lol :mrgreen:.Cytat:
Zamieszczone przez Mr_Black
Będzie druga tura, ale za jakiś czas, aż uzbiera się większa liczba chętnych. Jak się wydrukują te ID to pomyślimy o następnych... zaglądaj co jakiś czas i szukaj tematu "identyfikatory" to może tym razem się nie spóźnisz ;).
Co do terminu... nic nie wiem bo weekend i drukarnia też ma wolne... lenie 8).
No to moze po niedzieli będą gotowe :grin:
eh.. również przeoczyłem :) Czekam na kolejną serię...
:D Czytam forum co dzień (jeśli tylko czas pozwala), ale kurcze zawsze omijałem ten wątek :? Myślałem sobie "a po cholerę mi jakiś tam identyfikator" a tu masz, zobaczyłem i pierwsza myśl "muszę go mieć".Cytat:
~ mode on
Czuwanie włączone.
Kurcze... dopiero teraz tu zabrnąłem... Też czekam na set#2 ;)
Do admina - gdyby wysłac maila hurtowo do wszystkich użytkowników forum, zapewne chętnych na taką plakietkę znajdzie się kilka setek... Ja też sporadycznie zaglądałem do hydeparku, ale mnie się udało w samą porę :D
Realizacja tego pomysłu będzie pewnie dziecinnie prosta...
To wtedy taki mail moglby zostac odebrany jako niezamowiona informacja handlowa czyli spam - przy rejestracji na forum nie ma nic takiego jak zgoda na otrzymywanie spamu wiec... sliska sprawa ;)Cytat:
Zamieszczone przez max44
A jak forumowicz - nie admin - wyśle PW do wszystkich to jak to zostanie potraktowane? :mrgreen:
Niby nie natretna reklama a jedynie informacja o niedochodowej akcji forumowej.
Raczej metki "spamer" nie dostanie.
Moze rowniez jako spam ale admin wtedy za to nie oberwie, co najwyzej musialby dane identyfikacyjne tego uzytkownika ujawniac, ale forum by sie uchowalo jako takie ;)Cytat:
Podbijam, bo jakoś brakuje mi informacji o postępie prac
no właśnie, na jakim etapie jesteśmy?
na początku było słowo, a słowo było u BOGA i Bogiem było słowo...Cytat:
Zamieszczone przez Algier
pewnie się coś drukuje...no i ostygnąć musi... ;)
troszke przestygnie i niedługo już będziemy mieli :DCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
To chyba jest optymistyczny akcent ;)
Bo jak długo stygnie to chyba z dobrych materiałów będzie wykonane :lol:
Odlewane z białego złota, każda sztuka osobno ;)Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Z nitkami platyny wtopionymi w niektórych miejscach, żeby podrobienie nie było za łatwe ;)
To może na te identyfikatory będą wpuszczać do USA bez tych nowych "fikuśnie" zabezpieczonych paszportów co to je angole masowo produkują :mrgreen:
Hmmmm.... To chyba byłby przełom ;)
I znowu by było, że Polak i Rusek potrafi :D
Tak i z silniczkiem USM i oczywiście IS, nie wspomne tu o laminacie apochromatycznym i plastiku asferycznym 8-)Cytat:
Zamieszczone przez mxdanish
Hmmmm... :?
Czy to aby nie za wiele za te pieniążki? :lol::lol::twisted:
No dobra silniczek może być DC :twisted:
1. 1278
2. Andrew
3. Andrzej Krokosz
:lol::lol::lol:Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Andrew chyba się troszke spóźniłeś ale na set2 się załapiesz napewno :D
OK, trzymam za słowo!Cytat:
Zamieszczone przez gr86
Ponizej micro USM nie schodze...
A jakaś eLka będzie z tego wystawać?
No i przede wszystkim: jakiego to będzie miało ZOOMA? :mrgreen:
Sorry, NMSP :lol:
To moze zamiast smyczy do identyfikatorow zamowicie jakis pasek do aparatu ? Bo smycz chyba nie wytrzyma tych silnikow i szkal na identyfikatorach ;)
wiadomo coś więcej w tej sprawie ??Cytat:
Czekaj! zerknę tylko w fusy po kawie ;)Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Dzwonił do mnie nasz forumowy kolega :mrgreen: i pozwoliłem sobie pogonić drukarnię... w sumie tydzień minął, a oni nawet nie odpisali czy przyjęli zamówienie, kiedy termin realizacji (a pytałem) no i czy z projektem wszystko jest OK w kwesti technicznej. Teraz powinni odpisać - podczas wcześniejszych rozmów "ponaglenie" poskutkowało ;).
powiedz tej drukarni że te legitki są dla para militarnej grupy szalikowców, która wpłaciła kasę i czeka. Jak się nie pośpieszą to ze dwustu chłopa z bejzbolami i bóg wie czym jeszcze ich odwiedzi :mrgreen:
Napiszę im, że grupka wpadnie z eLkami, lensami, gripami to nie będą wiedzieć o jaki rodzaj broni chodzi ;).
Diodak, kurde to TY zaproponowałeś nam plakiety, i tylko TY jesteś odpowiedzialny za to czy drukarnia dotrzyma terminów czy nie !! A dokonać tego mozesz w jeden sposób - ciągle im o tym przypominając, nie zaś raz na jakiś czas. W ten sposób każdy wykonawca oleje Cię.Cytat:
Dla mnie zaczyna to przypominać jakąś dziecinadę..
Nie zapomnij o monopodach i statywach :)
Kurde, ale ty chamowe tu robisz. Co Ty sie tak na tego Diodaka rzucasz i go obrazasz?!?!?!!!!Cytat:
jaką chmówę ?? pokaż mi choć jedną inwektywę, czy obraźliwe słowo. Nie wiem jak ty uważasz, ale jesli czegoś się podejmuję wobec tak dużej grupy ludzi, to staję na uszach by dotrzymać słowa.
MarekC - w pelni cie popieram. To co wyprawia Diodak to conajmniej mozna nazwac dziecinada. Gosc jest niepowazny i nieodpowiedzialny.
Chyba jesteś niepoważny... ja mam być odpowiedzialny za drukarnie? Zaczyna mnie takie cos wk**** :-x.Cytat:
Dobrze, że jesteś taki mądry - trzeba było samemu przygotować identyfikatory, szukać drukarni i odpisywać takim jak Ty, którzy nie mają pojęcia ile jest roboty z takimi kartami... widocznie nie byłeś nigdy w drukarni. Dzieciniady nie skomentuję bo mogłoby mnie ponieść.Cytat:
no to mnie rozbawiłeś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez dfilip
Sluchaj kolego Diodak nieopowiadaj nam tu bajek o niby to jakichs strasznych rzeczach dziejacych sie w drukarniach. Robilem ostatnio karty rabatowe dla hotelu, projekt + wydruk +wysylka zajely 5 dni!!!! Drukarnia w Rzeszowie.
Osmieszasz sie teraz glupimi tlumaczeniami. Przypomnij sobie ile czasu cie wogole nie bylo na forum i nie zwalaj winy na drukarnie.
Nie szukając niczego między wierszami Twej wypowiedzi:
- zadzwoniłeś, bo ktoś Cię pogoniłCytat:
- przez tydzień nie zainteresowałeś się tą sprawą, choć nie dostałeś od drukarni żadnego potwierdzenia
I czy to nie są Twoje zaniedbania ?? Tak już jest z wykonawcami, że robotę wykonują w kolejności kasy jaką zarobią za zamówienie lub te, których realizacji się pilnuje. C'est la vie
ZONK !!Cytat:
Tak się składa, że pracuję w dziale rozwoju produktu jednego z małych operatorów telekomunikacyjnych. I oprócz mych głównych obowiązków w postaci zrobienia projektów, biznes planów nowych usług, muszę dla celów prezentacji tych pomysłów przez Zarządem - współpracować przy tworzeniu kampanii reklamowych, a więc wiem ile czasu potrzeba drukarni na przygotowanie np. 1000 plakatów reklamowych. NIGDY nie zdarzyło się, by proces: projekt, jego zatwierdzenie i ew. korekty, druk, rozlepianie trwało dłużej niż 2..3 tygodnie. Ci ludzie też pracują w warunkach ostrej konkurencji, dla pieniędzy nie zaś przyjemności