bo piszac o jakichs glupich rzesach ocenia sie modelke, a nie zdjecie
Wersja do druku
bo piszac o jakichs glupich rzesach ocenia sie modelke, a nie zdjecie
Z tego miejsca serdecznie chcialem przeprosc za fakt iz nie wszyscy robia idealne i piekne makeupy , chociaz ja z tego jestem bardzo zadowolony , ale w sumie co z tego. Jak rowniez za to iz kosmyk wlosow oparl sie o rzesy przez co cala koncepcja zdjecia legla w gruzach , nie mowiac o tym ze sam fakt zastosowania tych rzes , sposob obrobki doprowadzil do tego ze zdjecia nie watpliwie ociera sie o granice kiczu. Oczywiscie zapomnialem tez ze uzycie ringu jest powszechnie karane , zabronione i powoduje niesmak u ogladajacych. Owszem , zastosowanie tekstury spowodowalo kolosalna zmiane w odbiorze zdjecia , no i uczynilo z niego grafike ( sic! ) a nie zdjecie...
właściwie po takim dictum wszelkiego rodzaju uwagi na temat zdjęcia nie maja sensu...po prostu zdjęcie jest idealne i super i tak właśnie miało być i jest. Zastanawiam się tylko po co, pokazując zdjęcie, narażać się na uwagi ignorantów, którzy nie dość, że nie padli na pysk to jeszcze bezczelnie zwracają uwagi np. na temat WIDOCZNYCH w oczach ringów a nie w ogóle na temat użycia ringu.
no a nie jest idealne ? :lol:
tak czy owak jest grafika na pograniczu kiczu wiec w sumie dyskusja nie ma sensu :lol:
mowiac szczerze mam dosc czytania o tym ze rzesa sie nizej opuscila przez co jest do **** itp , tak ze dziekuje ze wszelkie uwagi odnosnie publikowanych zdjec przeze mnie watku , tym 200 zdjeciem koncze , najwyrazniej popie@%3 w innym brodziku umyslowym po prostu :lol:
zeby nie bylo , po prostu juz mi sie nie chce , wymiekam przy ilosciu specjalistow na tym forum
Oj przestan :D
Czasem to mam wrazenie ze niektorzy przechodzac od laika do powiedzmy "semi-pro" nie wytrzymuja cisnienia jakie wywiera forum - w sensie krytyki :)
Chcesz byc kolejna osoba po All'u ktora zabiera zabawki a pozniej wraca bo nie ma sie jednak z kim tak fajnie pobawic?
:D
Czytaj komenty, a rob swoje. I juz.
nie o to chodzi wiesz , kurde nie chce sie tu rozwijac w temacie bo nie miejsce odpowiednie , wiec pasuje
Nie dajmy sie zwariować!!! Niektóre uwagi (niepowiem czyje) są na pograniczu absurdu i obłedu, a wręcz paranoi...kosmyk włosów oparty o rzęse...!!! Normalnie kabaret!
no i co się boczysz?
chciałeś usłyszeć opinię innych o tym zdjęciu? - to może się nie obrażaj, jeżeli nie WSZYSTKO WSZYSTKO się podoba
nie chciałeś? - to może założysz sobie galeria na stronie, nie an forum?
jeszcze ta osobista aluzja :/ a ja Twoje zdjęcia chwaliłem
Jak dla mnie zdjecia i obrobka swietne.
Jak dla mnie by sie przydal tutorial jak te teksturki robicie :)
A i jesli chodzo te "wlosy na klacie" to rzeczywiscie mialem takie glupie wrazenie
ani sie nie obrazilem , nie mam juz 12 lat
ani tym bardziej nie robie wycieczek osobistych ( bo niby gdzie )
Koszmarnie długi tutek, ale boku są inne - http://www.youtube.com/watch?v=n0uDsF0FXNA
Gościu trochę kombinuje, żeby nie było widać dziwnej skóry (przykrytej teksturą).
Dużo tych filmików. Właściwie to layerowanie + multiply/overlay/softlaight + maskowanie i pędzlowanie (zasłanianie/odkrywanie w zależności od czarnej/białej maski)...
Micles: wręcz przeciwnie, zaczynam Cie lubić:)
Wiem, że nie o kosmyku pisałeś, chodziło mi tego typu czepialstwo do mało istotnych szczegółów. Sprobój spojrzeć na zdjęcie troche innaczej niż tylko "czujnym (rentgenowskim) okiem"
Michale, to ja napisałem o MOŻLIWEJ PRZYCZYNIE obsunięcia się rzęsy:) aczkolwiek z kolei ja nie zauwazyłem tego "mankamentu"...tak czy inaczej, sensu pisania w tym watku nie widzę albowiem:
1. MM postanowił rozwijac się gdzie indziej i szuka sobie miejsca w lepszym towarzystwie
2. jeżeli pkt1. to za niedługo zamkną ten wątek a chyba nie ma sensu zabijać się w "martwym" wątku
zadnego innego miejsca sobie nie szukam , to ze to mi przestalo odpowiadac , nie znaczy ze potrzebuje "pocieszenia" gdzie indzie ;]
A ja uważam inaczej. O tą rzęsę będę się zabijać do upadłego. Brzydko i koniec. Nawet patrząc jak na całość, cholernie mnie to wkurza.
Michał, co bierzesz do głowy, nie jesteś tu od wczoraj, to chyba zdajesz sobie sprawę w jaki sposób zdjęcia mogą być komentowane?
Zbyt skomplikowana składnia jak dla mnie, głupiego studencika informatyki...
Poprawka, idiotyczne komentarze mogą dotyczyć wszystkiego.
bez was jednak nie moge wytrzymac ... powiedzmy
201.
duze tutaj KLIK
Początek bardzo mi się podoba - jest stajl. Nie wiem tylko, czemu dałeś ostatnie dwa. Po pierwsze chyba nie pasują do konwencji. Po drugie są obok siebie - czemu nie wmieszałeś ich w tłum? Po trzecie - jedno z nich jest odbiciem lustrzanym (światło, to coś na ręce, a cekiny na bluzce to dają mi już prawie 100% pewności :D). Po czwarte - na przedostatnim wygląda, jakby coś zassało tą sukienkę :D
no w sumie wiem ze inne ale wybralem po 2-3 z kazdego swiatla , moja wina moja wina
po pierwsze: nie są "stajl", ale mają swój styl...tak się mówi prawidłowo. Wszytko mi się podoba poza jednym...połączeniem dwóch ostatnich zdjęć z resztą... stylistycznie to zupełnie inna bajka, po prostu nie pasują. Są OK, ale nie w tym zestawieniu.
jak wiadomo, ja się nie znam:)
MM zrozumiał i to się dla mnie liczy.
rzecz nie w tym czy MM zrozumiał, bo pewnie jest inteligentny i problemu mu to nie sprawiło, ale w tym, że próbując być "cool i trendy" robisz się śmieszny... żebyś chociaż wziął to w cudzysłów mógłbym pomyśleć, że to taki żart, ale skądże...to na poważnie. Odsyłam do Hydeparku, tam jest wątek w sam raz dla Ciebie. no i przepraszam za odejscie od tematu.
202.
duze tutaj KLIK
202a - czemu ring w kadrze?
202b - przerysowana głowa
202c - miało być wet, a wyszło jakby miała na piersiach poparzenie
202d - ujdzie
Bardzo mi się podoba klimat, świetliście, kolorowo (chyba po raz pierwszy widzę na CB sensownie zrobione światło kolorystyczne w portrecie). Brakuje jednak 100% wczucia się modelki w rolę bycia sexi, bo teraz to wygląda trochę jak mamusia w bieliźnie. No i ta czerwona wstawka w czarnych gatkach też mi nie gra.
Ale podsumowując, bardzo fajowo, tylko niedociągnięte.
Bo ring mial byc i koniec kropka. Glowa nie jest przerysowana.
W zasadzie to ja staralem sie zrobic ten sexi klimat , ona nie byla hmm przygotowane na takie cos. Generalnie temat byl robiony luzno dla zabawy wiec wiedzialem ze nie wyjdzie na tip top jakbyc powinno.
Bardzo dobry set jak dla mnie to z ringiem w kadrze jak najbardziej mi lezy.. ;)
BTW, jakie żarówki w ringlighcie?
uu panie gorna polka , osram takie za 1 zł ;]
Nie no, pytam serio, bo ja mam Pila 100W posrebrzane od strony gwintu i jakoś dziko jest z barwą.
Jeszcze nie spotkałem się z żarówką Pila, żeby dawały normalne światło. Zawsze takie jakieś niebieskie.
no mowie powaznie jakies gowniane po 1zl bralem , jakos nie przeszkadza mi to
203.
Tło niefortunnie zlewa się z czerwoną częścią bielizny. Solution : ostre czerwienie zamienić na ostre czernie.
czekaj gdzie sie zlewa ? czerwone sa ponczochy a tu jak dla mnie jest ok
jesli chodzi o stanik byl czarny , za to moj blad w oswietleniu w ogole no ale to po ptokach
Zlewa = podobna faktura i podobna jasność. Wolałbym smoliście czarną bieliznę i jaśniejsze kamienne tło + ta winieta jeżeli już musi być.
pomecze to foto bo do konca mi nie lezy , polozylem ja na owczej skorze wlochatej , ciemnej, i **** jednym slowem ;]
calosciowo KLIK
Z całości - spójrz na zdjęcie nr 3 i zastanów się czy wszystko jest ok :D A na przedostatnim piersi jej wypływają ze stanika - można to było poprawić ;)
Poza tym bardzo fajne zdjęcia.
I moim zdaniem 203 jest bardzo dobre. Irytują mnie tylko jej majtki - ta jaśniejsza część na brzuchu też do nich należy, czy to cokolwiek innego?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dobra, z tymi majtkami to nieaktualne pytanie już :D
nie wiem co zlego w 3 , no i jak dla mnie piersi tez ok
czy ty mowisz 3 gdzie burzcha nie widac ? ;]
mówi o trzeciej z tej serii
no to oczywiscie ze skora nieco inaczej wyglada , efekt oliwki i wody , cala w niej nie byla , natomiast nie sa to dwa rozne swiaty ;]
to jest tylko min 800px , wiec nie ma mowy zeby wszedzie zachowac detale ;]
Ostatni set świetny :) jak uzyskałeś takie fajne bliki w tle? masz jakieś specjalne tła?