Jak będę mógł to się piszę.
Wersja do druku
Jak będę mógł to się piszę.
Jak będzie już dokładniejszy termin to może i ja się pokażę.
28, 29 mogę. 30 dopiero po 18tej jestem wolny, a 31 mam na 18 do roboty to odpada.
moja propozycja to 28.05 około 18.00 gdzieś...
i co mamy focić, bo nie wiem co zabrać
może panorama Kielc z Telegrafu lub innego wysokiego budynku :), a swoja droga ostatnio myślałem o PKP, tylko fajne PKP to widziałem w Skarżysku :) tam jest stara nastawnia
dzisiaj na telegrafie byłem.. ale kolega klucza od włazu nie wziął ;) - nie powiem żebym się zmartwił bo wiało.. a w ogóle coś będzie do focenia? umawiamy się na plener czy na piwo ? bo nie wiem czy przyjść czy przyjechać ;)
Moge poszukac jakiejs modelki w koncu pelno ogloszen jest z nimi i sa chetne do pozowania...?;)
to może żeński klasztor :)
A kto pisze ze musi byc jedna moze wiecej jak jedna a mniej jak w klasztorze?;)
Z jakąś dziewczyną to jestem na jutro umówiony, a do tego mam ich przesyt w studio to poprostu wolałbym coś innego....
No to zbiorka o 18tej, po wzmocnieniu temat samsie znajdzie :)
ale to reasumując Plac Artystów 18.00 (Canon EF-50, body, no car, drobne na piwo)
aaa no i jak możecie to napiszcie kto teoretycznie ma szanse dotrzeć :)
o 18H00 ale ktorego,bo ja chyba cos przeoczylem?
Ja na 95% będę. Rozumiem, że ja+body+50+"na piwo".
Moze bym i dotarl ale byloby bardzo ciezko,zobacze jeszcze?
tak sobie przeglądałem i wszedłem :) http://www.fotokielce.pl/blog/?p=85
Panowie co sądzicie o Kieleckim serwisie sprzętu foto na złotej lub na głowackiego?
potrzebuje naprawić szybko obiektyw w którym coś prawdopodobnie się poluzowało
Wiem, że temat nie do tego ale potrzebuje rzeczowej informacji od ludzi którzy mogli mieć z nimi styczność:)
Na Głowackiego spoko, na Złotą nigdy! To moja opinia i obu znam i prywatnie nie mam jakiś ale do żadnego.
Dzięki za info:)
Tez odskocze od tematu ,nie orientuje sie ktos gdzie w ck moznaby dostac szybka ochronna naklejana na tylni lcd 5D MKIII ,jesli sa bo prawdopodobnie jeszcze nie ma ewentualnie od innego modelu jesli by pasowala?
Pytaj u Grzesia. Róg Wesołej i Sienkiewicza.
Relacja ze spotkania...
na spotkanie dotarli pawel-foto. grzegorzki i moja skromna osoba Waldeczek, jako że tłumów nie było choć zapowiedzi było wiele poszliśmy na sprawdzone miejsce na most nad "Sekwaną".
https://skydrive.live.com/#cid=BBD43...321436D%211467
jak już zakupiliśmy wszystko co było potrzebne do rozmowy, to posiedzieliśmy w miłej atmosferze co chwila oglądając się za mijającymi Nas "modelkami", oczywiście wszystkie były znajomymi Pawła :)
https://skydrive.live.com/#cid=BBD43...321436D%211468
w między czasie dowiedzieliśmy sie co słychać na wyspach :) i po jaką cholerę jeżdżą pod prąd :)
https://skydrive.live.com/#cid=BBD43...321436D%211469
a tu ja nie wytrzymałem trudów spotkania, zdjęcie prawie spod stołu :) ...
do następnego razu.....
Powiedzcie wczesniej kiedy kolejne to moze latwiej bedzie wygospodarowac mala chwilke ?;)
Witam!
Widzę że jest jakas reprezentacja z Kielc...Ja w Kielcach od niedawna i mam takie pytanie...czy możecie polecić jakieś miejsce na sesyjke w klimatach industrial?
witam, troszkę off topic ale potrzeba mi na 10 dni polar 58mm, może ktos mi pomóc
Od kiedy potrzebujesz? Nie ma mnie w Ck ale jeżeli byśmy się zgrali w czasie to mogę swoją Hoye udostępnić :)
29.08 jade w gory jesli to nie problem....:) oczywiście w razie W odkupię sztukę :) a swoja drogą jestem nieraz w Twoich stronach tylko nie wiem czy w przyszłym tygodniu :)
Niestety niema mnie w świętokrzyskim. W najbliższych dniach będę dokładnie wiedział kiedy wracam do Kielc. Jeżeli będzie to przed Twoim wyjazdem nie będzie problemu z udostępnieniem:) Prześlij mi numer telefonu na Pw to przedzwonię jak będę wiedział:)
Cześć Bracie. Posiadam taki polar, ale mieszkam 70 km na północ od Scyzorykowa - w Warchołowie - gdybyś przejeżdżał, mogę pożyczyć ;) Z tym, że 6-13 sierpnia, wybieram się na pielgrzymkę :)
- - - Updated - - -
W razie "gdyby co" to proszę pisz na e-mail: osuch.radek@wp.eu Pozdrawiam
strasznie tu cicho........ może teraz znajdzie sie kilku chętnych na popołudniowy lub wieczorny desant :)
Ja wybrałbym się na poranne focenie w górach świętokrzyskich ;)
Ja w Kielcach od niedawna zamieszkuje więc średnio teren znam...Kombinuje za to plenerek zimowy w Bieszczadach w styczniu i przy okazji Libuchora na Ukrainie-taki żywy skansen...
tak z ostatniej chwili
Bezpłatne warsztaty fotograficzne w ramach 9. edycji konkursu BZ WBK Press Foto już 5 i 6 kwietnia w Kielcach!
Galeria Fotografii ZPAF- BWA
ul. Planty 7, Kielce
Zapisy i informacje:
e-mail: biuro@bzwbkpressfoto.pl
tel: (+48) 22 551 54 71/72
sorry nic a nic, w radio mówili że wszelkich informacji udzielaja telefonicznie lub przez e-mail
jest tu jeszcze ktoś? :)
ja jestem :D i marjo jest :D
I ja jestem :)