pojdzie, zrobi i cyknie zdjecie, pff:P
Wersja do druku
pojdzie, zrobi i cyknie zdjecie, pff:P
Gunia naprawdę fajne fotki złapałaś klimat super.
dzięki Kuba :)
dobra, trochę bekstejdźu :D
tutaj Watson a'la "cool man"
a tutaj jako człowiek upadły
Kuba wczuwał sie w rolę modela...
a ktoś znowu porzucił aparat...
pierwsza i ostatnia super:)
<lol2> byłam ciekawa jak to wyjdzie...
a te sznurówki są złe, dzisiaj przez nie prawie upadek zaliczyłam...
dla sztuki trza sie czasem poswiecic i jakis upadek zaliczyc :P
co do fotek (wiem wiem nie znam sie :D) ale kazdą kolejną jestem coraz bardziej zachwycona <się rozmarzyła się>
Guniu mega mine masz na tej fotce, a sznurowadla przypominaja mi troche takiej panny z emo-zespolu Blog .... (<--- zamiast kropek wpisac jakas cyfre, bom zesklerozowana) :mrgreen:
ebru mnie do tej Toli z Blog 27 porównywać??!! no wiesz co... a mine mam jak sama nie wiem co.. dziewica orleańska? :D
o wlasnie - Tola, wiedzialam ze to-to mialo jakies imie sugerujace, ze rodzice od poczatku nie darzyli jej zbytnio pozytywnymi uczuciami :D
nie porównuje Ciebie Guniu do niej, tylko Twe piękne sznurowadla z germianii z jej sznurowadlami (pewnie z tajwanu) ;)
Znowu cos ode mnie:)
8. Bo takie spotkania to przede wszystkim dobra zabawa:)'
9. Zainspirowani Krzykiem E. Muncha :)
10. Krzyk raz jeszcze:)
11. Wszedzie musialem zajrzec..
No nie dojechałem, nie ma się co dziwić, wesele do 3 (2) rano, 200km stąd.
Jeśli chodzi o zdjęcia ogólne uwagi :
Gunia- rób w Rawach
Loome - umiejętniej dobieraj oświetlenie (cienie na twarzy, promienie na ubraniu).
Jeśli chodzi zaś o kontrplener w tygodniu - jestem za ;) Muszą być tylko chętni.
ja przepraszam bardzo,, że się śmiałam, ale u mnie patrzeć w oczy i nie śmiać się kłoci sie ze sobą i taka sytuacja trwa max 30 sekund ( wiem, sprawdzałam)
cichy- ja robię w rawach... ;/
To zdejmij ze zdjęć http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=333
+- 0,6 EV i zrób BW, zobaczysz różnicę ;)
się robi szefie :)
edit: ok, już widzę różnicę...
cichy dzieki za opinie:) jednak dzis to traktowalem bardziej jak zabawe niz pokaz umiejetnosci:)
hehe...dzieki za wspolny wypad...
ja dopiero dorwalem sie do kompa wiec tak na szybko ode mnie
kobieta i poza podczas focenia
chwila oddechu dla modelki :)
no i ekipa skupiona :)
pozdrawiam
mhmmm :) widzę, że się podoba Samara =^.^=
witam wszystkich i dziękuję za fajny plener :P
A teraz dwa takie, przy ktorych bardziej się przylozylismy z Agata. Z checia uslysze opinie:)
12.
13.
Loome
1 - nie pasi mi nieostrość na bliższym oku i krostki do wystemplowania. Ogólnie kadr fajny.
2 - a co w tym zdjęciu fajnego? Takie jakby zgarbione...
Zdjęcie, na którym Gunia siedzi i foci jest boskie :D
ja też nie widzę nic fajnego w drugim i muszę w końcu połknąć jakiś kij od szczotki..
a pierwsze kojarzy mi się z jakąś brazylijską aktorką z mydlanych oper (nie wiem czy to dobrze) :D
Kuba,ale ja się boję...
no dobra...
ja dodam tylko od siebie, nie ujmujac zadnej z modelek ...
Gusia po prostu rozwala (pozytywnie ) ze swoja checia do pozowania...
cud miod modelka :D...a i ten plaszyk fioletowy..ach ..juz nie moge sie doczekac wywolania kliszy :)
ja sie tam na portretach nie zna ale dla mnie wasze zdjecia sa super....widac, ze to nie byl plener onanistow tylko kazdy cos fajnego skadrowal...brawo panie i panowie :)
Gusia nie tylko ja mialem na klisze :)
pozwole sobie dac linka do zdjecia Wats0n-a http://lh5.ggpht.com/michal.gniot/SQ...0/IMG_2666.jpg
ten byl moj :twisted:
p.s o chavez mial jeszcze analoga :)
a ten był czyj?
kurde tez moj :)
i tak porzucałeś te swoje aparaty... jak ich nie chcesz to możesz mi jednego sprezentować, ja sie nie obrażę...
gunia, no jeszcze przepalone, nie widzisz tego u siebie ?
no właśnie nie... muszę chyba oddać monitor do kalibracji... w LR bynajmniej mi przepałów nie pokazuje...
masz racje, za mala GO. drugie, hmm no w sumie:)
jest przepal, ale nie wiem czy to idzie odratowac..
ale i tak juz lepiej wyglada:)
Miałem tylko analoga, więc narazie niczego nie pokażę... z resztą sam nie wiem czy coś mi wyszło ;) . Jak pisałem, postaram się wrzucić coś pod koniec tygodnia, jak będzie warte pokazania.
Gunia, zmniejsz ekspozycję jeszcze bardziej. Zobaczymy co wyjdzie. Stu procentowych przepałów może i nie ma, ale jest na granicy...
Może zapodaj jednego rawa, może być na PW i zobaczę, czy sie nie da nic zrobić.
tak na dobranoc....
chyba przesiakam crossingiem :roll:
jak na moj gust udanym crossingiem:)
No i to jest ładne :)
ogólne wrażenie dobre, przeróbka GENIALNA, jak wszystkie Pana zdjęcia są takie to padnę (się pokłonię) drobny szczegół to ciemny kłak na środku blond grzywki ale to naprawdę szczegół :P
I wy tak sobie tam na Pan/Pani byliście? :D:D
No to zanize poziom:P Moze kilka fotek wnetrza? W tym sie nie czuje, ale w koncu cos trzeba bylo zrobic:)
14.
15.
16.
17.
18.
ja nie moge oczu od tej foty oderwac (crossowanej)
a tam zaraz zaniżę poziom ;] co my tu mamy... :P
14 - dobry kard i kompozycja chyba najlepsze z tej seryjki ;) bo niby nic a jednak przypomina grę horror może Resident Evil? hm :D takie mam skojarzenia
15 - nic specjalnego - płaskie
16 - :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
17 - rzeczywiście robi wrażenie :)
18 - dziura jak dziura (!)
Pozdrawiam wszystkich i dzięki za udany wypad. Obróbka na niezbyt szybkim lapie to straszna mordęga, więc do wrzucenia na razie niewiele (poruszone i z przepałem ale jak się okazuje o inne niełatwo:).
Kurde z chęcią bym się wybrał z Wami na taki plener ale pewnie mnie odrzucicie :P Powód- N... :D Chyba, że zrobimy małą integrację systemową hehe.
PS: Pozdro Gunia, ale Ty wyrosłaś, na dużą dziewczynkę i dobrego fotografa :P
sony nikt nie odrzucil:)
Spoko, ja też mogę wziąć swojego Nikona :)
Podobno są specjalne mazaki do zacierania logo:)