Uuu dzieki za linka - za tak wykonanego antidusta, to i ja podziekuje:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner
Wersja do druku
Uuu dzieki za linka - za tak wykonanego antidusta, to i ja podziekuje:mrgreen:Cytat:
A może i dobrze przynajmniej apteki zarobią:D. Jak byłem ostatnio w aptece i poprosiłem o dwie gruszki do lewatywy to Pani zrobiła taaakie :shock: oczy!Cytat:
Zamieszczone przez rysiaczek
Javion dziękujemy Ci za tak silnie "merytorycznie" :lol: umotywowaną ocenę firmy sony ale już jakieś ze dwieście :mrgreen: wątków temu była podobna dyskusja. Także lepiej już sobie tego oszczędźmy :smile:.
OT On: Hehhee, to samo mialem.. Poprosze gruszke... nieee, wieksza.... niee, wieksza... a juz wiekszych nie ma? (Od oczu pani, ktora ich szukala wiekszych nie bylo;))Cytat:
Obawiam się, że nawet te 11-ki największe to nie są gruszki do lewatywy - stąd zdumienie.Cytat:
Wiesz ja tam expertem od tych spraw nie jestem :wink: :D :lol: ale wyjaśniłem Pani do czego mi to potrzebne i wtedy to dopiero się zdziwiła:D.Cytat:
Zamieszczone przez piast9
Jeżeli chodzi o aparaty Sony.....jestem neutralny...ale kiedy popróbowałem Canona..."zakochałem" się w nim..:mrgreen:
musialem usunac fote - sory.. sila wyzsza :?
Jakby kogoś interesowało jakiej jakości jest obiektyw kitowy dołączany do Alfy 100 to zapraszam do lektury:
http://www.optyczne.pl/index.php?tes...ywu&test_ob=38
Arek
Aha. Bo właśnie się zastanawiałem co przegapiłem ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
Niepotrzebnie to umieszczalem - zapewne bede mial male "klopociki" :mrgreen:
Kto mial zobaczyc zobaczyl a jesli zechce to zobaczy gdzie indziej. :)Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Tu nie chodzi tylko o CB ;) No nic... trzeba placic za wlasne bledy ;)
Eeee, gdybysmy nie popelniali bledow bylibysmy bardzo glupi. Ale koniec z tym, EOT.Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
pozdrawiam,
Z tego testu na optyczne.pl wynika, że ten obiektyw do Sony to gorsza kicha niż kit do canona, a wydawało się, że canon pod tym względem wysoko zawiesił poprzeczkę. Swoją drogą ciekawe czy sony coś rzeczywiście "gmyrało" w tym obiektywie czy zmienili tylko napis?