A jakies pewne źródło jeśli chodzi o zakup ?
Wersja do druku
A jakies pewne źródło jeśli chodzi o zakup ?
chińczyki doprowadzają mnie do nerwicy. chce ktoś kupić, bo ja kupuje skyporty?:)
Czy ktoś z Was testował może te Skyport...?
Podstawowy zestaw (nadajnik, odbiornik) kosztuje w Milso 577zl i to jest kusząca cena...
Jednak pan zagwarantował mi doświadczeniem synchro do 1/250 ale nie robili testów na 1/500.
Śmiesznym jest to, ze Elinchrom w ulotce podaje synchro do 1/1000 ale Milso informuje mnie ze to jest błąd z którego producent sie ponoć wycofał. Niemniej nadal nie wiem czy obsłużę tym 1/500... ::(
Buuuu...
Bowensowska konkurencja w postaci Pulsar Radio Trigger kosztuje w foto7 - 1300zl.. :( Lekka różnica :(
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ciągne temat Skyport i robi sie nieciekawie:
1/250 to juz kiszka troche
http://photography-on-the.net/forum/...d.php?t=429444
Schabu może sie zgrupujem i cos utargujemy... mnie trza nadajnik i 2-3 odbiorniki
Malin - to ja z Markiem na gg się ugadamy skąd brać i damy znać co wymyśliliśmy. ja sugeruje albo HK albo bhphoto w NY.
tylko nie bierzcie z obu zrodel jednoczesnie, bo wam dzialac nie beda ;)
W porządku, czekam na PW. Ja chciałbym tylko wam jeszcze pokazać najnowsze urządzonko o nazwie Radiopopper P1 do kupienia tu. Te wyzwalacze oprócz tego że mają zasięg zbliżony do elinchroma to jako pierwsze wyzwalacze mogą przenosić radiowo ETTL'a/iTTL'a! Rzućcie okiem na to ;)
Czy coś zmieniło się na rynku wyzwalaczy radiowych?
Chodzi mi o to czy powstał jakiś średni segment. Jakiś system lepszy od chińskich wynalazków, ale niekoniecznie z zasięgiem PW (starczy mi 150m) no i jego ceną????