Hm ,zwykły gadget( dla gimbazy) a tyle emocji.Czytam ten temat,i już czuję : muszę to mieć :lol: .
Wersja do druku
Hm ,zwykły gadget( dla gimbazy) a tyle emocji.Czytam ten temat,i już czuję : muszę to mieć :lol: .
Pawlak szpanował tym już dużo wcześniej ,ale fakt: to inne półki .
tak przy okazji, samsung niedawno zrobił 2-dniową, 50% obniżkę na tablety z serii s i teraz allego zawalone jest tymi tabletami po znacznie niższych cenach...
Tak, ake wszystkie wykupiono bardzo szybko. Na handel oczywiscie.
w paribas jest promocja -tablet za konto
niedlugo bede mial na sprzedaz tablet samsunga;)
A ja, jeśli można, dodam jakieś swoje spostrzeżenia.
Każdy sprzęt ma jakieś tam swoje wady. Kiedyś miałem iPada, ale pozbyłem się... głównie przez zachłanność Apple i dziadowe iTunes, które podczas kopiowania zdjęć na tablet przy okazji rekompresowało je i obniżało rozdzielczość. Poza ty urządzenie było bardzo zacne.
Cała ta dyskusja to raczej iOS czy Android. Teraz używam tabletu na Androidzie, konkretnie Sony Xperia Z. Dlaczego?
- matryca IPS 1920x1200, moim zdaniem świetna, odwzorowanie kolorów bardzo dobre, nie są przesycone, a 224ppi w zupełności wystarcza.
- slot na microSD, a w środku karta 128GB za przyzwoite pieniądze.
- złącze USB z kabelkiem OTG podpinam do czytnika kart i oglądam zdjęcia bezpośrednio z kart SD/CF, również pliki RAW,
- w plenerze mogę kopiować pliki z karty na tablet lub inną kartę, pełna dowolność,
- wodoszczelny, więc żadna ulewa mi nie straszna,
- smukły, ładny design,
- dodatkowo nakleiłem na niego matową folię i wygląda obłędnie dobrze. w słońcu wszystko dobrze widać :)
pomijając ze ten tablet (t110) to nędza jak na dzisiejsze standardy to juz się chyba skończyły te tablety w promocji... Juz lepiej kupić nową tą nową s-ke 8.4 z amoledem od spekulantów za 999 złociszy SAMSUNG GALAXY TAB S 8.4 BIAŁY ZAPLOMBOWANY ŁÓDŹ (4514045057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.