Wyskakiwanie z wyrazem BURACTOWO ,to nie jest punkt widzenia !, to lekko mówiąc xxxxxxx. Jednak byle lejek nie jest w stanie mnie zirytować :roll: .
Wersja do druku
Zamilcz prostaku, nie pograzaj sie bardziej
RHJG 27 było robione w poziomie. Niestety ze względu na warunki pogodowe i wariactwo obiektu nie miałem wielu możliwości, tylko to jedno podejście.
Z uwagi na ostatnie utarczki prośba z mojej strony: wszystkie spory proszę rozstrzygać na PW. Wiele rzeczy jestem w stanie zrozumieć, ale założyłem galerię po to, aby umieszczać tu zdjęcia, bardziej czy mniej udane i tak jak każdy właściciel galerii na tym forum proszę przede wszystkim o opinie i uwagi,dzięki którym będę mógł nauczyć się czegoś nowego, uniknąć błędów, itp. Wtykanie kija w mrowisko też nikomu nie służy, dwuznaczność w zrozumieniu treści niektórych opinii tworzy takie właśnie sytuacje. Szanujmy się,bo jeżeli my nie będziemy się szanować, wtedy nas nie będzie szanował nikt, prawda starsza niż fotografia.
Ok,no to teraz foty. Jak na razie pozostaję bez mała monotematyczny:
31
32
33
34
35
36
37
[B][B]!!!UWAGA, ZDJĘCIE Z DEDYKACJĄ DLA USERA O NICKU ZYSK!!!
Doczekałeś się szybciej nawet, niż sam myślałem. Zdjęcie jest kiepskie, widoczne poruszenie, powstało przypadkiem. Miałem go usunąć, ale przypomniałem sobie o dedykacji. Tak więc nie wybrzydzaj, ciesz się widokiem:mrgreen:
38
39
40
...i na razie tyle;)
słowiczek dziękuję za fotkę :mrgreen: ,ja sie uganiałem dziś za ważką w locie,ale nie dałem rady zrobić fotkie :oops: .
Przecie moglyby lecieć pomału i po lini prostej ? prawda ?
Imho: 36 najbardziej podoba mi się.
Zrobienie takiego zdjęcia nie jest prostą sprawą ze względu na zachowanie się owadów w locie właśnie. Nie bez znaczenia jest też fakt, że to małe obiekty i trafić AF-em nie jest łatwo. Mistrzostwem świata było dla mnie zdjęcie na którym jaskółka brzegówka w trakcie lotu piła wodę z powierzchni rzeki. Robiło wrażenie.
31 i ten duet na 36 w tym secie najfajniesze, oczywiście moim amatorskim zdaniem.
no słowiczek klasa niema co!ładne 31-lider ale nieznacznie odstaje reszta pozdrawiam
Dzięx za odwiedziny i dobre słowo:) 2banan, niektóre widoczki robiłem właśnie t70-300, jak więc widać to bardzo uniwersalne szkło:)
tak jak było już napisane jak nie ćwiczysz i nie obserwujesz pracy innych to nawet L-ki nie pomogą
na zdjęciach masz bardzo ładne kolory, bardzo je podkręcasz w lr. pytam z czystej ciekawości