Jest ok ;) mozesz sprobowac z kontrastem jeszcze
Wersja do druku
Jest ok ;) mozesz sprobowac z kontrastem jeszcze
witam po małej przerwie, teraz może częściej coś wystawie na rozstrzelanie, dziś tylko dwa czekające na werdykt
pozdrawiam
36,
37,
34- brakuje mi trochę lepszej obróbki (jest nieco wyprane, że tak powiem i od razu możnaby usunąć tę wieżę w tle;-)).
37- bardzo fajne, choć wzmocniłbym nieco zieleń (suwaczek saturation zielony ruszyć :-)) i podciągnął ekspozycję.
Moim zdaniem masz trochę niedoświetlone te zdjęcia. W jakim Trybie robisz? Polecam A;-)
póki co moim niekwestionowanym faworytem w Twojej galerii jest 8, genialne. Pokazuje że nie trzeba mieć pełnej klatki by robić piękne zdjęcia;-)
Dzięki za komentarz, staram się kombinować z monitorem jeśli chodzi o światło bo chyba on mnie oszukuje nieznacznie. 34 masz rację jest takie może mało kontrastowe (jak o to ci chodzi) najczęściej robię na ,m, ale tryb a przetestuje pozdrawiam
Właśnie zauważyłem że początkujący na siłę chcą się nauczyć fotografować na M i najczęściej wtedy zdjęcia mają problem z ekspozycją (sam przez to przechodziłem, kilku znajomych też :D). M jest dobre do studia, do pracy z lampą, ale nie do zmiennych warunków jakie napotykasz w takich pieszych wycieczkach. Polecam przestawienie się na A;-) Zapomniałem dodać, że również bardzo podobają mi się tory a piesek witający w Twojej galerii jest cudowny :-)
Napewno masz rację z m-ą tak jakoś czepi się czegoś człowiek i trzyma hehe może jak wstanę wczesnej to rano przetestuje inne ustawienia dzięki wielkie za rady
--- Kolejny post ---
No ale tu się nie będe z tobą spierać
bo od początku jadę na m i to może jest ta złota rada wielkie dzięki
witam a to dzisiejszy test wytrwałości i skradania hehhe, proszę nie strzelajcie za tło ale nie godził się na plener poza terenem zamieszkania
38 wygrzewający się zając
ładny szarak, ciężko tu uniknąć wtrąceń, ale idziesz w dobrą stronę. No i wcześniej wstawaj na takie fotki, lepsze światło,lepszy efekt;)
wyruszyłem przed 5:00 a złapałem go koło 8h ale mimo rosy i komarów warto było dzięki
--- Kolejny post ---
a to niedzielne zabawy na lotnisku
39
40
55 czy kupiles 300?;)