Odp: Prawdziwi profesjonaliści :-)
No jasne że zastanowić się warto.
Jednak, ja tak myślę, tu chyba bardziej chodzi nie tyle o "super mega ultra turbo wyczesane" zdjęcia ile o podejście autorki.
To że czyjeś zdjęcia są profesjonalne (nienaganne pod różnymi względami) powinni chyba oceniać ludzie z zewnątrz. Jeżeli ktoś mówi że jest specem i się zna to znaczy że nie zna się na tyle na ile powinien.
Wydaje mi się ze ta pani zagalopowała się w zarozumialstwie albo chyba nie bardzo miarkuje co znaczy słowo "profesjonalizm".
Tzn ze kazdemu trzeba przytakiwac, bo krytykujac mozna i "oberwac" od niektorych "pro"?
Cytat:
Zamieszczone przez
krakał
dziendobry,
Ciekawe ilu userów tego forum zdołało, tak jak ty, zarobić czerwoną kartkę za pierwszego napisanego na canon board posta.
.
ale sie przestraszył tej czerwonej kartki
Cytat:
Zamieszczone przez
dziendobry
Co za idiotyzm spotkałem tutaj na stronie...ciekawy jestem po co takie strony zostały stworzone? Ludzie Wy naprawdę nie macie chyba żadnego zajęcia tylko latanie po Internecie z palcem w 'dupie'. Porażka. Proponuję zamiast ślęczenia godzinami przed tak bzdurnymi stronami i wpisami zamienić ten czas w porządną uczciwą pracę. Patologia społeczeństwa takiego, które zajmuje się tylko plotami a do tego jeszcze pijaństwem i łajdactwem. DzieńDobryDebile
Czyżby Pani Gabriela zawitała na forum?
Cytat:
Zamieszczone przez
jas_rambo
Tyle wejść na stronę odnotowała, że zaciekawiła się źródłem swojej popularności :)
Niestety zniknęły z galerii "najciekawsze" pozycje.
"Przypadek? Nie sądze!";)
Cytat:
Zamieszczone przez
Element7th
Tyle wejść na stronę odnotowała, że zaciekawiła się źródłem swojej popularności :)
Niestety zniknęły z galerii "najciekawsze" pozycje.
"Przypadek? Nie sądze!";)
"Psipadek?"
Nie potrafisz nie pchaj się na afisz itepe itede....Chyba każdy rozsądny w miarę człowiek liczy się z odzewem, takim czy innym po opublikowaniu swoich prac.
A jak ktoś chce zbierać tylko "achy" i "ochy" to proponuje wklejać zdjęcia na fejZbuka... tam każdy wychodzi super...
Cytat:
Zamieszczone przez
jas_rambo
To raczej facet pisał.
Cytat:
Zamieszczone przez
wfal
To raczej facet pisał.
Może tak a może nie... uderz w stół...bo inaczej po co taki głupi post wstawiać
Cytat:
Zamieszczone przez
wfal
To raczej facet pisał.
Jakbym był Panią Gabrielą i chciałbym odsunąć od siebie podejrzenia, też bym napisał w męskiej formie:)
PS. Ktoś wie co stało się ze wspaniałym fanpejdżem "Fotograficzna ch****a z grzybnią" na FB? Bo rozpłynął się.. Przypadek?
Zawodowy fotograf z dużym doświadczeniem wykona usługę z każdej uroczystości w studio i w terenie, w zakresie fotografii oraz wideofilmowania po przystępnej cenie
Ogłoszenie - FOTO-VIDEO ,,