Kwiatowe:
1.
2.
3.
Wersja do druku
Najbardziej 2jka mi sie widzi. 3jka byłaby fajna jakbyś troszkę dołu dała wiecej bo tak to wyrastaja te kwiatki niewiadomo skąd. widzę, że Cie też na kwiaty wzięło ;)
Z tą 3ką masz rację - teraz to zauważyłam:oops:
Czy mnie jakoś szczególnie wzięło na kwiaty...?.... hmm nie wiem. Lubię je fotografować od zawsze, są zawsze wdzięcznym tematem fotek. A teraz na wiosnę, kiedy kolory szaleją... trudno się oprzeć - zwłaszcza po tak długiej i śnieżnej zimie.
Tokinko, obejrzałam wszystkie z przyjemnością, od początku. Co do kwiatów to najbardziej tulipany, natomiast 3 zupełnie mi nie pasuje.
Trójkę jak zobaczyłem pierwszy raz to jakoś mi się narzuciła na oko i zastanawiałem się dlaczego. Teraz wiem... nazywam sobie je "Blokowisko" i jest ok :twisted: Przeprosinki za naditerpretację dla Autorki :)
Dwójkę obrąbałbym po bokach (tak mniej więcej do kwadratu).
Cytat:
Zamieszczone przez Flowenol
Nie masz za co przepraszać - bo tytuł bardzo udany - serio. Powiem więcej, ja może poszłabym nawet dalej i dała nazwę "Manhattan":mrgreen:
To poruszone z mamą jest super, zdjęcie z klimatem!!
Cytat:
Zamieszczone przez bartosz108
Wiesz, nie wiem czy to mama ale całkiem możliwe;)
Z sesji z dyrygentem niestety jakościowo zdjęcia sa słabe - szkoda braku ostrości. Dwójka niezła, ale po pierwsze przepalona koszula, po drugie krzywo (zerknij na kolumienkę) po trzecie szkoda cienia w LD (może dałoby się rozjaśnić w PS?)
Z kwiatów dwójka mi się podoba i jest naprawdę niezła.