Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV
Sunders dziękuję :) szukam właśnie 16-35
jak ustawić żeby powiadomienia przychodziły o odpowiedzi w temacie..? :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
radzioo81
jak ustawić żeby powiadomienia przychodziły o odpowiedzi w temacie..? :oops:
Nigdy z tego nie korzystałem, ale wydaje mi się, że klikasz: "Narzędzia wątku" i wybierasz opcję "Subskrybuj ten wątek ..." :?
Cytat:
Zamieszczone przez
Sunders
Nigdy z tego nie korzystałem, ale wydaje mi się, że klikasz: "Narzędzia wątku" i wybierasz opcję "Subskrybuj ten wątek ..." :?
wrr też mnie to denerwuje ze nic nie przychodzi o nowych odpowiedziach... powinni to zmienić bo czasami się zapomina o wątkach...
Brawo to teraz masz monitoring 24h :-D
Wracając do tematu... 24L czy 35L? Z którego większy pożytek na ślubie? :)
Mam manulane 35mm i z całą stanowczością twierdzę, że 35mm to podstawa do reportażu. Jak było wielokrotnie mówione ogniskowa niemalże do wszystkiego
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Cytat:
Zamieszczone przez
michael_key
Mam manulane 35mm i z całą stanowczością twierdzę, że 35mm to podstawa do reportażu. Jak było wielokrotnie mówione ogniskowa niemalże do wszystkiego
Też skłaniam się ku 35L, jedyne wątpliwości mam tylko dlatego, że jako szeroki kąt mam dopiero 14mm i zastanawiam się czy jednak tych 24mm nie będzie brakować. 14mm nie w każdej sytuacji da się wykorzystać.
Cytat:
Zamieszczone przez
tomir
Też skłaniam się ku 35L, jedyne wątpliwości mam tylko dlatego, że jako szeroki kąt mam dopiero 14mm i zastanawiam się czy jednak tych 24mm nie będzie brakować. 14mm nie w każdej sytuacji da się wykorzystać.
A co masz następne? 50mm?
Z tego co pamiętam to BeatX działem na początku zestawem 24, 50 i 100mm. Jak sam mówił większość czasu miał założone 24L.
Należałoby się obecnie go spytać czy po zakupie Sigmy 35 1.4 to właśnie 35mm jest jego podstawową ogniskową.
Cytat:
Zamieszczone przez
michael_key
A co masz następne? 50mm?
Z tego co pamiętam to BeatX działem na początku zestawem 24, 50 i 100mm. Jak sam mówił większość czasu miał założone 24L.
Należałoby się obecnie go spytać czy po zakupie Sigmy 35 1.4 to właśnie 35mm jest jego podstawową ogniskową.
Tak, następnie mam 50mm. Bardzo chciałem i chce mieć 35L, ale tak się zastanawiam czy nie będzie za wąsko.