Nie ma nic gorszego niż takie generalizowanie i wrzucanie wszystkiego do jednego wora. Prosiłbym o powstrzymanie się przed taką nieuprawnioną futurologią i bezpodstawnymi ocenami.
Wersja do druku
Zawsze można ogłosić upadłość, to jest druga opcja prowadzenia biznesu. Ale jeżeli ktoś podjął decyzję że opuszcza forum bo nie zgadza się z "czymś tam" to jest jego wewnętrzna sprawa i nie ma co nad tym dyskutować, biadolić i nie wiadomo co jeszcze.
Janusz odszedł z klasą bo taką posiadał, zaznaczył że coś nie tak i tyle, wątek nie ukazałby się jeżeli byłby w innym tonie - to chyba jest logiczne.
Tak,tak.. silnik forum jest tak ustawiony że jeśli ktoś pisze krytycznie to wątek się nie ukazuje..że też te Twoje posty się ukazują :shock: jakaś awaria czy co?Cytat:
wątek nie ukazałby się jeżeli byłby w innym tonie - to chyba jest logiczne.
A co ma silnik forum do moderowania treści ? Tylko nie mówcie że nie macie narzędzi do usuwania postów bo nie uwierzę. Mam przytoczyć wypowiedzi moderatorów o tzw. "ciachaniu postów" czy "sprzątaniu wątku". I w którym momencie krytycznie coś tu napisałem ? Wg. mnie forum powinno właśnie być nastawione na komercję, bo tylko to zapewni fakt jego istnienia. Tak jak napisałem biznes jak każdy inny, jeżeli nie dba się o swoje interesy, to sorry. Czy coś w tym złego jest że ciśnienie się tak podniosło ?
Panowie dajcie sobie na wstrzymanie. Nie znamy powodów dlaczego pan Janusz zrezygnował z udzielania się na forum a co niektórzy mam wrażenie najchętniej rozpętaliby krucjatę przeciwko pozostałej części moderacji. Rozbieżności w poglądach były, są i będą - wkońcu to zalety demokracji. Napewno jest to duża strata dla forum, niewiele było i jest osób o takim zasobie wiedzy w dodatku dzielącej się nią nieodpłatnie i z tym sie chyba wszyscy zgodzimy. Ale skoro decyzja zostala podjęta - uszanujmy ją i żyjmy dalej.
Ok.To jest hydepark.Można zrozumieć emocje nawet jeśli są w lużnym związku z tematem .
Wywoływani do wypowiedzi moderatorzy wypowiedzieli się jak użytkownicy na podmiotowy temat.
Ale teraz już czas wrócić do normalności i przestrzegania zasad i ról obowiązujących na forum..
Jeśli ktoś chciałby ciągnąć OT to już nie w tym wątku .proszę.
Są inne możliwości i proszę z nich korzystać jeśli ktoś ma takie potrzeby czy problemy.Już powróćmy do normalnych regulaminowych zasad.Dajmy szanse Tym kolegom co nie mieli okazji ,a ewentualnie chcieliby się wypowiedzieć na temat wątku..
Proszę.
Ja z kolegą się nie żegnam.To ze odszedł z forum niczego nie stanowi.Ja też przecież odejdę.Nic nie trwa wiecznie.No..może przyjażń..Nasza trwa.
Z prawdziwą przykrością przeczytałem tytuł tego wątku. To już nie będzie ten sam Canon-board. Rezygnuje jeden z najbardziej doświadczonych uczestników, który przekazał innym, mniej zaawansowanym, bardzo wiele informacji, w dodatku z prawdziwym talentem pedagogicznym i doskonałą polszczyzną. Serdecznie pozdrawiam!
To straszne! Czesc jego pamieci!
Spieszmy się kochac ludzi, tak szybko odchodza.