Fotografia uliczna, reportaż.
Wersja do druku
Fotografia uliczna, reportaż.
My tu gadka szmatka a modelki się nudzą...
E tam. Niech lepiej się nudzą. Przynajmniej jest na czym oko zaczepić. W piątek to nawet parę zdjęć zrobiłem. Koszmar jakiś. Wynająłem studio i się okazało, że to ja mam zdjęcia robić. Aparat ważył chyba tonę a do tego guma z zoom-a się odklejała. Kręcę, kręcę i nic. Ręce to dzisiaj mnie bolą.
Kontroluj witaminę B12 !
"Jest również istotnym składnikiem otoczki mielinowej, która stanowi jedną z części składowych komórek nerwowych. Dzięki temu zapewniamy sobie równowagę psychiczną, spokój i niezakłócony sen."
prezentacja aparatu OM-D E-M1 w studio w dniu 21. października (poniedziałek)
pokaz fotografii w podczerwieni w studio w dniu 8. listopada (piątek)
Szczegółów sam nie znam ale termin można sobie zarezerwować.
Korzystając z odrobiny ciszy w moim mieście a co za tym idzie kilku godzin wolnego napiszę w podpunktach:
Przypominam o poniedziałkowym spotkaniu 21 10
W studio są bardziej praktyczne modyfikatory i kominek na drewno
Uruchomiłem w pobliskich krzakach galerię performer gdzie każdy chętny może wystawić ( i to dosłownie ) własne zdjęcie
Zapraszam!
Przed swietami jakos mikolajkowo moglibysmy sie spotkac ;)
Sent from my iPad using Tapatalk
Mikołajkowo to będzie spotkanie z obiektywami Sigma a potem z Sony A 7 i 7r Oczywiście wstęp będzie wolny na obydwa spotkania. Chętnie bym się też spotkał z Nikonem Df ale jeszcze nie mam pomysłu jak to zrobić. Dzisiaj nabyłem drogą kupna stół i sam go stargałem z piątego piętra w starym budownictwie bo mi blat do windy nie wszedł. Zintegrowałem się z miejscowymi „bezdomnymi” i w drodze wymiany za złom ze starego procesora do C41 ( cenna kwasówka ) otrzymałem lodówkę MIŃSK ( chodzi ) Jednym słowem mam prawie komplet aby reaktywować Rozmowy o Fotografii Forum użytkowników systemów Minolta KonicaMinolta SonyAlfa - Wyświetl Pojedynczy Post - [Warszawa] Rozmowy o Fotografii wątku na naszym forum nie potrafię odnaleźć.