Odp: 50mm 1.4 w merlin.pl za 1022zł?
Na razie cały czas mam status 'Zamówienie jest przygotowywane do wysyłki'. Zobaczymy, co będzie dalej... W każdym razie zacząłem się stresować;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kwapiszon
Mój już jedzie do domu w damskiej torebce :)
Kiedy złożyłeś zamówienie?
to napiszcie (ci, którzy dostaną), jak działają te szkła, czy coś nie jest subtelnie walnięte itd.
Moj rowniez anulowany, szkoda.
Cytat:
Zamieszczone przez
qb4hkm
Orientuje sie ktoś czy da się coś z tym fantem zrobić? Poza przyjęciem wała na klatę i pogodzenia się z sytuacją? Jak to wygląda od strony prawnej?
Rejestrując się musiałeś zaakceptować regulamin. A tam jest punkt że zamówienie może być anulowane w razie braku dostępności produktu itp.
Także prawnie nic zrobić nie możesz a jak oddadzą w miarę szybko kasę to zostanie tylko niesmak.
Ja i tak kupie to szkło gdzie indziej ale już za parę $$ więcej :(
Cytat:
Zamieszczone przez
igor58
subtelnie walnięte
Litości.
Miałem już kiedyś Ef 50/1.4 USM. W weekend porównam jego RAW-y z tymi od "subtelnie walniętego" i przedstawię subtelne różnice.
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
E tam, wam to wszystko śmierdzi wałkiem.
Mieli pewnie ze 3 sztuki na magazynie w dobrej cenie, a canonowa brać się rzuciła jak szczerbaty na suchary.
Nic dziwnego, że nie są w stanie zrealizować wszystkich zamówień...
jest coś takiego jak stan magazynowy, mają 10 to wpisuje się 10. skoro kupiłem, dostałem potwierdzenie i opłaciłem, dostałem potwierdzenie, że będzie wysyłka w 24h, a później dostaję info, że nie mają - to jest wałek.
No wałek jest taki, że mają teraz sporo wpłaconej kasy i sobie nią poobracają zanim zwrócą. Też kupiłem jedno szkło, ale jak okazało się, że trzeba zapłacić z góry, to zrezygnowałem.
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
mają teraz sporo wpłaconej kasy i sobie nią poobracają
Większość ludzi płaci kartą, więc tak sobie nie poobracają. Ten sklep ma takie obroty, że to "obracanie", to pryszcz jest zapewne.
Nie pozostało nic innego jak nagłośnić sprawę i narobić czarnego PR, takich rzeczy się nie robi.