Odp: Nowa akcja promocyjna - Canon Cash Back 2012
Dziś mi napisali maila że mój formularz nie zawiera kilku danych między inni numeru konta ;)) dlatego nie mogą przelać kasy :), na dowód załączyłem im formularz który im wysłałem, zawierał oczywiście wszystko czego nie mieli - cały ten CB zaczyna coraz bardziej śmierdzieć.
Cytat:
Zamieszczone przez
PW12
Dziś mi napisali maila że mój formularz nie zawiera kilku danych między inni numeru konta ;)) dlatego nie mogą przelać kasy :), na dowód załączyłem im formularz który im wysłałem, zawierał oczywiście wszystko czego nie mieli - cały ten CB zaczyna coraz bardziej śmierdzieć.
a mi napisali, ze dane są kompletne i przelew zostanie zrealizowany
Ja dostałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Informujemy, że otrzymaliśmy komplet dokumentów do zgłoszenia:
Grupa: Grupa A, Produkt: EF 70-200mm 1:2.8 L IS USM II
Serial: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zweryfikowane.
Nagroda o wartości 900 pln, zostanie przekazana na konto podane w potwierdzeniu danych do odbioru nagrody.
Gratulujemy wygranej!
Zespół Konkurs "Canon EOS - odbierz pieniądze"
YES YES YES
9 stówek do przodu
Ja przesłałem dokumenty ale nie dostałem potwierdzenia :/. Mam nadzieję, że drzwi jeszcze nie są zamknięte.
Choćby się Wam udało uzyskać zwrot (czego szczerze życzę) to przyznajcie - nie było to jak stare, typowe cashbacki. Zakup, papiery, wysyłka, kilka miesięcy oczekiwania i przelew gwarantowanej kwoty. Tak kiedyś kupiłem 40D.
Cytat:
Zamieszczone przez
fhumargo
Ja dostałem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Informujemy, że otrzymaliśmy komplet dokumentów do zgłoszenia:
Grupa: Grupa A, Produkt: EF 70-200mm 1:2.8 L IS USM II
Serial: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zweryfikowane.
Nagroda o wartości 900 pln, zostanie przekazana na konto podane w potwierdzeniu danych do odbioru nagrody.
Gratulujemy wygranej!
Zespół Konkurs "Canon EOS - odbierz pieniądze"
YES YES YES
9 stówek do przodu
Takie potwierdzenie to ja dostałem już dawno temu, a kasy na koncie nie ma...
Cytat:
Zamieszczone przez
jac+
Choćby się Wam udało uzyskać zwrot (czego szczerze życzę) to przyznajcie - nie było to jak stare, typowe cashbacki. Zakup, papiery, wysyłka, kilka miesięcy oczekiwania i przelew gwarantowanej kwoty. Tak kiedyś kupiłem 40D.
i tak było tylko wtedy szło to bezpośrednio przez canona a nie firmę krzak
Dokładnie. Nie chcę tu zgrywać proroka po czasie, ale gdy zobaczyłem tę ofertę w necie coś mi śmierdziało w tych zasadach "konkursu". Konkurs, wygrane, nagrody - czyli: jest możliwość wygranej, ale pewności tej wygranej nie ma. Ohydna forma marketingu. Chyba, że się mylę i wcześniej, czy później wszystko skończy się dobrze.
jac+ mam dokładnie takie same odczucia - od samego początku coś było "nie tak" ...... w 2008 roku było jakoś inaczej. Ale żeby nie zapeszać, to liczę na przelew gwarantowanej kwoty.Wtedy narzekać nie będę ;)
W piątek kasa pojawiła się na moim koncie.