A mnie interesuje co odpisałeś, czy krótka piłka np. "Stary, bredzisz", czy gimnastyka językiem polskim, tak jakby pytanie było sensowne? :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz1972
Wersja do druku
A mnie interesuje co odpisałeś, czy krótka piłka np. "Stary, bredzisz", czy gimnastyka językiem polskim, tak jakby pytanie było sensowne? :)Cytat:
Odpowiedź powinna brzmieć: "Jasne, że można" to tylko kwestia nakładów finansowych" :) :)Cytat:
Odpisałem że w ofercie nie mam kabli :-)Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
I to jest właśnie to, o co mi chodziło, piękny unik. :lol: A klient zadowolony, dostał odpowiedź, pójdzie zadać mądre pytanie następnemu sprzedawcy.Cytat:
No i oczywiście oszczędna odpowiedź z typu "krótka piłka".
Kolejne, co prawda jedno, ale dobre:
cyt: "(...)a osłona przeciwsłoneczna jest tak? Mam na mysli to kółeczko z falbankami.."
Pytanie o aukcję: NEGATYW: CANON S2 IS:
"Witam
Czy aparat jest dostepny w kolorze czarnym ?"
:lol:
I wiadomo ze mamy do czynienia z profesjonalista
Z prhn: jest propozycja, zeby Allegro dolozylo do strony z aukcja przycisk z wielkim napisem "CHYBA CIE POJE*LO", ktorego wcisniecie powoduje wyslanie do wystawiajacego maila o tej tresci :-D
Można zaproponować kilka szablonów do automatycznych odpowiedzi, np. PROSZĘ O POWTÓRZENIE PYTANIA, lubCytat:
Zamieszczone przez muflon
TAK TO TYLKO W ERZE DOPASUJĄ itp.
Jeszcze świeży cytat:
" Wlasnie przestala mi dzialac automatyka ustawiania ostrosci, ale tylko z obiektywami, ktore nie maja wbudowanego silnika"
LOL