Co czytam wątek to WAR. :-(
Wersja do druku
Co czytam wątek to WAR. :-(
Skoro to nie aparat robi dobre zdjecia i mozna dobre zrobic "bele czem" ;) trzeba jakos usprawiedliwic zakup C/N/M/P...Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Tradycja taka :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Przyzwyczajaj sie :mrgreen:
ale wygląd szumów jest pewnego rodzaju wyznacznikiem jakości. Czy zegarek Timexa mierzy czas równie dobrze jak zegarek Patek Philipe? A jednak ludzie porównują i oceniają, a nawet płacą ;)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Dla większości z nas to nie ma znaczenia, bo mamy swoje systemy, ale przypominam, bez złośliwości, że to użytkownicy Nikona rozpoczęli całe to zamieszanie i porównywanie, jeszcze modelem D70. Sikając w majtki zamawiali nieznany im aparat D200 i nie mając go jeszcze w ręce już wiedzieli, że 5D się chhowa, a 20D jest o trzy klasy niżej. Teraz zbierają tego żniwo i wesołe dokuczanie rozbawionych posiadaczy Canona.
Mam wrazenie, ze przypisujesz wszystkim uzytkownikom aparatow Nikon cechy paru osobnikow, ktorzy znajda sie na kazdym forum.
To slynny poziom CB?Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
To ja już wole "analog vs cyfra WARS" :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Masz złe wrażenie, nie pierwszy raz. Przypisuję je jedynie tym, ktorzy je wykazują. Nie uogólniam i nie powiedziałem wszyscy, ani ogół, ani nic takiego. Mam swoją wyrobioną opinię po lekturze forum Nikona, dpreview, czy Kena Rockwella. Pomimo szerokiego spektrum zachowań, ludzie bardzo intensywnie piszący w sieci wyrobili mi takie właśnie zdanie na ten temat.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Co do poziomu CB:!: Zarzucasz mi powyżej niesprawiedliwe uogólnianie, a sam go dokonujesz :lol: Czyż to nie ironia losu? Już któryś raz potykasz się o swoje słowa wypowiedziane szybciej niż powstała myśl. Jeśli już masz coś do zarzucenia tej metaforze, to zgłoś zażalenie bezpośrednio pod adresem nieobytego kubamana, nikogo więcej.
czornyj, masz gdzieś te linki? Czy napuściłeś "buldoga Nikona" ;) na ten wątek i już się niczego ciekawego nie dowiem?
Cytat:
Zamieszczone przez czornyj
wczoraj robilem plener slubny i uzywalem rowniez d200. dzisiaj obrabiajac zdjecia zauwazylem na kilku z nich modelowy wrecz przyklad bandingu.
proponuje zejsc na ziemie z tymi peanami na temat d200.
sven, dzięki tobie widziałem jedne z lepszych real photo z D200 w sieci, o których nie mogłem powiedzieć, że są naciągane. Może pomożemy i podeślemy kolegom linki :rolleyes: :mrgreen: