Crippled Black Phoenix klub Progresja - pełna galeria na photoblogu czy na fejsie Coming Soon
87.
Wersja do druku
Crippled Black Phoenix klub Progresja - pełna galeria na photoblogu czy na fejsie Coming Soon
87.
Odświeżam swój wątek, przy okazji kilka nowych pstryków ...
88.
89.
90.
91.
Co tu dużo gadać bardzo zacne portrety :-)
83, 85, 86 - jakbym nie przeczytał co za kapela, dałbym sobie obciąć to i tamto, że to Zakk Wylde. dobrze, że nie dałem sobie obcinać, bo byłbym bez tego i owego :mrgreen:
Kolejny koncert kolejne zdjęcia, tym razem mała platforma na której zagrał zespół Vino na imprezie z cyklu Jack Daniels Rocks w La Playa Warszawa, warunki do fotek dość fajne chodź kłopot sprawiało najbardziej brak oświetlenia z przodu same tyły wiec trzeba było łapać co się dało z tej sceny od czasu do czasu ruchoma głowa ktora przed sceną latała i świeciła poleciała na muzyków wtedy miałem swoje 5s. ;), żeby coś pstryknąć rezultaty oceńcie sami ...
96.
97.
98.
99.
Jeżeli się zdjęcia spodobają pokażę kilka innych pstryków jeszcze z tego koncertu.
Pozdrawiam Serdecznie.
Panie z 90 i 94. Pycha :]
Przedstawiam kolejną serie zdjęć, tym razem portreciki Huberta wykonane 60D + 50mm 1.4 którego miałem okazje przetestować przez weekend ...
100.
101.