Lepszy ekran, lepsze ISO, nie wiem jak z AF bo w 500 to rakieta tez nie jest niestety :(
Generalnie good choice :D
Wersja do druku
Lepszy ekran, lepsze ISO, nie wiem jak z AF bo w 500 to rakieta tez nie jest niestety :(
Generalnie good choice :D
Tak jak ktoś przewidywał i canon poszedł w kolorki. http://www.swiatobrazu.pl/canon-eos-...rii-22984.html
Czerwone, srerbrne i brązowe 1100D
Wiem że to nadinterpretacja, ale jak dla mnie to jest prosty sygnał - kolorowe body to konkurencja dla EVILi - moim zdaniem całkiem mądrze, bo do dziś nie rozumiem idei usuwania lustra.
a czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć orientacyjnie jak będzie się sprawował 1100d w reporterce ze szkłami: 70-200 f/4 , 50 f/1,4 , 28 f/2,8 , 20 f/2,8 ?
Jest sens pakować sie w to body przy założeniu wykonywania reportaży i fotografii dokumentacyjnej? wiem że jego szybko a właściwie wolno-strzelność jest znacznym ograniczeniem ale jestem w stanie to przeboleć.
Zależy mi przede wszystkim na skompletowaniu następujących szkieł i w ciągu 2 lat przejście na pełną klatę bo jednak boje się zakupu używanego 5d.
Głównie fotografuję w słabych warunkach oświetleniowych - koncerty, kluby ale do tej pory radziłem sobie z iso1600 i światłem 1,4-3,5 . Błyskanie mam opanowane jak również lr jest opanowany pod kątem obróbki zdjęć wykonanych w trudnych warunkach.
Nie będzie to nadzwyczaj wygodne, ale da lepsze rezultaty niż zdjęcia pstryknięte chociażby 40D.
_igi ale masz na myśli że 1100d z wymienionymi szkłami lepiej się sprawdzi niż 40d z tymi szkłami?