corel studio x4 robie video z gh2 panasa iwszystko
fajnie idzie programik w wersji pl bardzo intuicyjny niedrogi po co od razu mercedes
Odp: corel studio x4 robie video z gh2 panasa iwszystko
Popieram "robo32", pytałem na forum pół roku temu o Corel Video Studio (polski i tani). Ale tu są sami fachowcy z wyższej półki i pracują w "Premiere". Ciekawi mnie czy wielu z guru opiniotwórców kupiło "Adobe Premiere" za pieniądze, czy też pracują na piratach. Fakt prawie wszystkie lepsze programy kosztują kupę kasy. Nie wiem w czym jest gorszy Corel od tych drogich programów. Jeżeli ktoś robi na tym filmie pieniądze to faktycznie musi "coś" włożyć by później więcej wyjąć. Ale do użytku własnego i rodzinnego wystarczy wg mnie Corel. Ciekawe czy ktoś poza mną i "robo32" podziela moje zdanie?:lol:
Odp: Soft do obróbki filmów
Chyba zacznę dawać w awatarze fotę z pudełkiem w rękach, bo nikt mi nie uwierzy, że mam legalny soft... :P
A tak swoją drogą PP6 moim zdaniem spaprali - brak jog i shuffle dyskwalifikuje go dla mnie (JKL to tylko marna namiastka)
Odp: Soft do obróbki filmów
ja zaczynalem od pinnacle studio chyba 7, potem mialem 12, jak na poczatek naprawde fajny program. poznie przesiadlem sie na mac os i uzywalem final cut HD, Obecnie uzywam final cut x, tez moge smialo polecic a nie jest to soft za 3 tys zl - chyba 250 euro placilem o ile dobrze pamietam.
Odp: corel studio x4 robie video z gh2 panasa iwszystko
Cytat:
Zamieszczone przez
robo32
fajnie idzie programik w wersji pl bardzo intuicyjny niedrogi po co od razu mercedes
Szczególnie widać w nim zaletę (w porównaniu z wcześniejszymi wersjami) opcji: przyspieszenie sprzętowe. No i jak ktoś wrzuca filmiki na you tube, to jest w nim znacznie rozszerzona opcja rozmiaru klatki (1920-1080) co przy dobrym materiale gwarantuje także jego dobrą "późniejszą" jakość.