AUTOCENZURA.
POST OCENZUROWANY PRZEZ SAMEGO AUTORA.
Wersja do druku
AUTOCENZURA.
POST OCENZUROWANY PRZEZ SAMEGO AUTORA.
pn_, moze pochwal sie no fotkami z Twojej nowej ********ej w dotyku mionolty zamiast znow trollowac na temat plastiku 8)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
no by chyba robisz tymi aparatami zdjecia? czy tylko lubisz sobie potrzymac? :mrgreen:
Niebyt rozumiem, dlaczego ma wzbudzać salwy śmiechu i politowanie. Mam i uzywam 350D na zmianę z 1ds. To jest bardzo dobry aparat, a jego małe wymiary sa dla mnie jego atutem. Najprawdopodobniej dokupię do niego 24/2.8 i będę miał idealny sprzęcik do street photo. Np. dla podróżnika 350D + lekkie szkło jest świetnym rozwiązaniem.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Pochwale sie, juz wkrotce, po powrocie z Czech (31.12-06.01). Na razie robie spolecznie za Mikolaja w Mainz i w Wiesbaden i nie mam glowy do focenia :-)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
A 7D? Cudo. D70 i lampe wlasnie opchnalem, przy 7D to maly fiacik :-)
PS. Wlasnie dokupilem lampe Sigma EF-500 DG Super MA-ADI - stroboskop, HSS, pochylenie na dol do makro, zdalne wyzwalanie lampa wbudowana - za jedyne 210 euro.
Usuniete przez autora
Juz oczami wyobraźni widze cudowne fotografie obdarowanych, uśmiechniętych dzieci. Lekko zmieksczone, ocieplone w PS. Czyż to nie wspaniały temat do fotografowania... Bierz w łapę Minoltkę dawaj radość dzieciom i foć to. Napewno będziesz miał czym się pochwalić :-)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Ale ja jestem Mikolajem! Co niestety troche utrudnia, a wrecz wyklucza focenie... :-)Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
Ale moze uda mi sie znalezc zastepstwo na Mikolaja w www.pollingua.de, to pofoce...
Nie wyklucza - nawet dzieciaki przyciągnie :-). Taki mikołaj z czarną puszką z pokrętłami ... Obdarujesz grupę dzieci, cykniesz kilka fotek, a może ktoć cyknie Tobie.. i tak dalejCytat:
Zamieszczone przez pn_
Wszystkie fotki Twoje ??
Nie, mieszane. Bo nie wszedzie bylem, albo nie wszedzie focilem. Sporo z kompaktow rodzicow.Cytat:
Zamieszczone przez MarekC
To wskaż prosze kilka swoich... debest wstaw z tagami w galerii użytkowników...nie daj się namawiać, ani "pomawiać" ;-)Cytat:
Zamieszczone przez pn_