Nie no ile ludzi tyle opinii, gusta sa rozne :)
Co do B&W to jest to rozwiazania, zreszta modne ale ja jakos za B&W nie przepadam. Przynajmniej nie w duzych ilosciach :)
Wersja do druku
Panowie, teraz poważnie. Wszystkie twarze w waszych wersjach na moim monitorze mają lekki zafarb fioletowo-magneta. Wiem że mam gów..y monitor , ale myślałem do tej pory , że jakiś czas temu go opanowałem. Jednak chyba nie do końca , no bo większość nie może się mylić. Czyż nie ? W takiej sytuacji na razie wycofuję, do poniedziałku, to co napisałem.
Odszczekam lub potwierdzę jak zobaczę wasze wersje na sensowniejszym monitorze.
na wszystkich obrobkach po za jedna(!) kolesie na drugim planie wyszli jakby byli nieudolnie wyszparowani :/ tu trzeba w PS lub innym edytorze popracowac nad dalszym planem
2 minuty :) Na "szparowaniu" drugiego planu sie nie skupiałem ;)
Skoro ma byc jakas kompozycja, szparowanie itp .to moja ostateczna wersja, zgubilo ostrosc, i zjadlo jakosc lekko bo cropowane i interpolowane do 800px.
Delikatnie.
Dolna czesc zostawilem zeby byla jakas "podstawa" a nie postacie wiszace w powietrzu. Kolesi - wiem ze to wbrew fizyce, ale zblurowalem zeby kompozycyjnie byli (nie wiem czemu ale nie pasowalo mi przesuniecie kadru w lewo zeby sie ich pozbyc). A fiolet - troche go jest - ale u mnie, na moim monitorze sa to takie male resztki ktore odcinaja tych ludzi od otoczenia kolorystycznie. Ale to chyba dlatego ze blysniete z lampy - ktora ma jednak inna temperature.