Nie, wręczone były świeżutkie, wyprostowane na baczność, luba moja ususzyła je sobie :)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wersja do druku
Nie, wręczone były świeżutkie, wyprostowane na baczność, luba moja ususzyła je sobie :)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Żadnych uwag ani komentarzy?
Ogólnie to ładne światełko.Może źle myślę,ale wydaje mi się,że jak chciałeś pokazać róże to mogłeś większą GO zastosować.A jak jedną to ją jakoś wyeksponować.Ale to tylko moje przemyślenia i pewnie i tak nietrafne;)
O, fajnie, że przynajmniej jeden się odezwał :)
Moim zamiarem było właśnie to, co jest na zdjęciu. Sposób pokazania tych kwiatów jest zamierzony. Gdybym pokazał wyraźnie wszystkie kwiaty, zdjęcie byłoby płaskie i nawet światło by go nie uratowało.
Z drugiej strony, jeszcze bardziej zdecydowane wyeksponowanie tylko jednej róży nie dałoby tak ciekawego, przynajmniej według mnie, efektu jaki mam na tym zdjęciu. Jest bukiet, co widać, ale wyróżnia się tylko jeden kwiat, wszystko ładnie komponuje się ze sobą. Tak mi się przynajmniej wydaje :)
Dzięki za komentarz, Festyk :)
Fotka powstala spontanicznie. Moja Pani czytala przy swietle lampki, ktore strasznie mi sie spodobalo, wiec postanowilem wykorzystac ten fakt do zrobienia kilku zdjec. Jedno z nich, po delikatnej obrobce w celu wzmocnienia uzyskanego efektu, prezentuje tutaj.
Światło Twojej lampki także mi się podoba, Pani oświetlona bardzo atrakcyjnie:)
Ja bym jej zdjął trochę tego czarnego ciężaru z pleców bo Ją trochę przygniata. Fota bardzo fajna-jeszcze fajniejsza bez tych 100px z góry.
Dzieki, Perqsista :)Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
Dzialania z lampka kontynuujemy, wiem pewnie w niedlugim czasie cos tu jeszcze dorzuce. No i mam nadzieje, ze kolejne beda jeszcze lepsze :)
Widze, ze nie pogadali... :(
Z pewną dozą nieśmiałości prezentuję dwa zdjęcia.
Portret to ciąg dalszy eksperymentów z lampką nocną.
1.
2.
Eddie, może tytuł wątku Ci zmienić?