Może się wcinam w obowiązki moderatora, ale wypowiedź Angmara jast obraźliwa i powinna być opatrzona jakimś ostrzeżeniem!
Wersja do druku
Może się wcinam w obowiązki moderatora, ale wypowiedź Angmara jast obraźliwa i powinna być opatrzona jakimś ostrzeżeniem!
Czy przypadkiem Angmar Ci się ze Snowboarderem nie pomylił?Cytat:
Zamieszczone przez kocis
A jeszcze jedno, co myslicie w kwestii kościoła. Ja myśle, że nie ma prawa się mieszać.. Pozatym jakby sie nie mieszał to wygrałby ten, który powinien..
Eee tam dwie wieże... raczej tak samo jak hameryka na Busha :lol: Po prawdzie to z nich dwóch wolałbym chyba kaczkę.... jakich by poglądów nie miał, ale przynajmniej ździebko inteligencji :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
No to krzyż na drogę, że tak po staropolsku się wyrażę...Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
No i mamy Kaczogród jak określiła to moja znajoma, Kaczystan moja Mama lub "O dwóch takich co roz**** Polskę" jak to ma swoim statusie gg Ripek...
ehh zobaczymy co z tego będzie. Ja się w sumię boję marionetkowości Lecha i PiS+Samogłupota+Ojciec Dyrektor (który wymyślił podczas kampanii hasło które nadawał na antenie : "Kto na Tuska głosuje, ten Chrystusa krzyżuje" )
Znowu w sejmie przez całą kadencję, będzie niekończące sie pieprzenie o aborcji.
aborcji, euatnazji (może nawet ktoś wyda książkę "103 ciasta siostry Eutanazji" ) itp.
http://www.kaczynskimamalegofiutka.org/
WITAMY w IV KATOLICKIEJ Rzeczpospolitej Polsce
walizki spakowane?
bilety kupione?
ostatni gasi światło!
P.S.
Teraz moze nas URATOWAC tylko ptasia grypa!
Ktos wie kiedy do nas dojdzie???
Gdy czytam texty dakich *&^%%^$# to mi sie słabo robi. Pisz taki chłam na forum onetu a nie tutaj.Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
80% forumowiczow canon-board nie jest zadowolonych z wynikow wyborow wiec zlego adresata znalazles do swoich żali.
Mam nadzieje ze polski paszport juz wyrzuciles...
czytajac wczesniejsze posty zastanawialem sie czy nie powieniem tego napisac.
napisze
w sobote mialem na obiad kaczke :P