Jak zwykle fajoskie foty. Dużo robią te długaśne czasy, a nie każdy jest taki stabilny :D
Wersja do druku
Jak zwykle fajoskie foty. Dużo robią te długaśne czasy, a nie każdy jest taki stabilny :D
fantastyczna galeria,,,
piekielnie zazdroszcze tak perfekcyjnego panning/owania [:
zdjęcie nr 6 wymiata , ogólnie dobrze pokazujesz ruch
To już koniec sezonu na pokazy, przynajmniej dla mnie. Na zakończenie relacja z Axalp 2010. Na początek śmigłowce.
112.
113.
114.
115.
116. Łza się w oku kręci ale to był już ostatni Axalp Alouette III, po 46 latach służby, w tym roku, Szwajcarskie Siły Poiwetrzne wycofują je z użycia. Będzie mi brak tej charakterystycznej sylwetki, niewątpliwej ozdoby alpejskich pejzaży
117.
118.
119.
120.
121. To jest prawdziwa akcja ratunkowa, podczas zejścia po pokazie z Axalp, jedna z turystek doznała kontuzji. Załoga EC 635 stojącego jako zabezpieczenie pokazu mogła się wykazać.
Zdjęcia jak zwykle wspaniałe. Jedno pytanie, czemu ten EC 635 ma zatrzymane łopatki w wentylatorze? Przecież nie zamroził ich "krótki" czas :confused:
Cóż więcej można powiedzieć o fotach ,po prostu czapki z głów.
gonzo44 tu fajnie to widać http://www.eurocopter.com/site/en/ref/Overview_147.html
Zdjęcia jak zawsze pierwsza klasa czekamy na hornety...:)
Hornety? Mogę śmiało powiedzieć, że mnie rozczarowały, oczywiście nie same Hornety ale ten kto ustalił program. Loty bez dopalania, mało agresywnie, tzw. miałki pilotaż (oczywiście nie liczę solisty na F-18, ten i owszem kręcił na dopalnia ale też bez przekonania). Byłem zdecydowanie rozczarowany. Kilka fotek strzeliłem ale nie jestem z nich do końca zadowolony.
122.
123.
124.
125.
126.
127.
128.
129.
130.
131.