Będziesz teraz nie mogłem.
Wersja do druku
No to ja na Dorocie przetestowałem głównie szkła manualne. rezultat taki, że aby mieć ostre zdjęcie Doroty, będę musiał iść na kolejny plener w którym będzie pozowała:(.
Natomiast 2 fotki z pleneru można zobaczyć w moim wątku portretowym.
Link w moim podpisie.
Natomiast sesję mogę uznać za udaną, acz krótką, ponieważ słońce nam uciekło niestety, a chyba każdy miał ochotę na więcej. Zatem nie pozostaje nic innego jak szukać kolejnego terminu:)
Ja mam jakies pomysły na wawe jeszcze :)
1) Metro ( zgoda nie jest potrzebna o ile nie będą to zdjęcia komercyjne)
2) mosty - w końcu jest ich tak mało że za jednym strzałem można wszystkie zaliczyć
3) mrok :D (piwnice, strychy, schody :shock: )
mam jeszcze jeden ... ale narazie chcę to jakoś w głowie poukładać wiec najwyżej dopisze
Odi opróżnij skrzynke na privie ;0 masz fula
metro by było fajne,ciekawe czy to prawda z tym zezwoleniem mi kiedyś kazali kartę formatować
sprawdzone - mam w skrzynce korespondencję z biurem
Ja jeszcze nigdy nie byłem w warszawskim metrze. Owszem zaglądałem kiedyś do środka jak jeszcze nie było dachu. Wydaje misie, że metro, mosty i mroki to dobre plenery na zimową porę. Teraz warto by wykorzystać atuty wiosno- lata i wybrać się w miejsca zimą nieciekawe i niedostępne takie jak arcyciekawy Ogród Botaniczny. Takich miejsc w Warszawie i okolicy jest naprawdę sporo.
Pozowanie do zdjęć to poważna sprawa...
Hmm, jak my dzielnie walczymy na tych zdjęciach:)
Jak widać krzesełka nie potrzebowałem, wystarczył kawałek słupa. Ja się teraz dziwię że mnie nogi bolą:P