-
GrYzLy o ktore zdjecia ci chodzi z ostroscia czy moze o wszystkie?
Fatman_1 masz racje z 22 sam nie wiedzialem czy zostawic kawalek nieba czy uciac teraz bym zaprezentowal bez tej chmury wystajacej
Troyan ciesze sie ze jestes zadowolony ze zdjecia powiedz mi jak sie prezentuje a nawet jesli bys mial ochote wyslij mi na priv jak wyglada u Ciebie na scianie wogole miales mi napisac jak robic z tymi rawami
Dziekuje wszystkim za krotki komentarz
Pozdrawiam
-
-
Hmm... no trudno skomentować 25.
Mógłbyś trochę nad kolorystyką "popracować"...
Żeby bardziej "jesiennie" a mniej "błotniście" było.
Ja bym to troche rozświetlił, zmienił BW na "cień" lub "chmurkę" i zobaczył...
Pozdro !
-
24 ładne, ale już 25 to chyba wypadek przy pracy;)
-
To 25. jakoś nie pasuje do reszty... Odbicia, prześwity nieba w tle, ciemno i dziwny BW.
-
fabio wydaje mi sie ze po zmniejszeniu mozna te zdjecia jeszcze podostrzyc.
-
-
Dobre zdjęcie w Twoim stylu. Fajny, delikatny różowo-żółty zafarb śniegu na pierwszym planie. Podoba mi się żółtawy odcień fali i cała tonacja. Gdyby udało się wydobyć trochę ostrości i szcegółów na drugim brzegu - ale to już musiałbyś chyba sam doświetlic....:wink:
-
Pewnie wybrzydzam, ale patrząc na ostatnie (#26) odnoszę wrażenie, jakby kadr leciał w prawo (->drzewo, tafla wody). Poza tym - piękne, klimatyczne foto!:)
-
ogólnie bardzo fajne te foty. w szczególe to bym napisal wiecej, ale jak ktos tak rozrzuca foty na wieliu stronach posta to mi sie nie chce troche przegladac zapamietywac numerów i pisac. szkoda....pozdrawiam