"Kiedys zdobedziesz doswiadczenie" w zwiazku w ktorym kobieta w zwiazku z brzuszkiem musi wychylic by sprawdzic jak sie prezentuja pazurki oraz zeby je w ogole zobaczyc :)
Wersja do druku
02 i 013 rzadza jak dla mnie
14. Słup pod kolanami psuje efekt.
15. Troszq przerysowane czoło.
16. Obcięty naszyjnik - mój mózg domaga się informacji "co tam na końcu wisi" :D
17. Oczy ciemno...
Zapomniales jeszce dodac "Zeo tresci.." :D
To nie byla sesja do Vouge'a czy Elle, zapewniam Cie ze mam zdjecie ze slupkiem w odpowiednim miejscu jak i naszyjnikiem. W tym watku chodzi o kobiete. Wybralem te zdjecia bo chcialem kobiete pokazac a nie slupki czy naszyjnik w odpowiednim miejscu.
Troche to tak jakbym sie skupil na Twoim zdjeciu z ringiem wytykajac Ci ze Twoje kapcie psuja efekt.
No ale chyba nie kapcie w tym zdjeciu byly podmiotem?
015 podoba mi sie najbardziej z tego zestawu. wszystko mi sie na nim podoba :) swietna obrobka, kompozycja i pewnien rodzaj gladkosci, ktory sie wyczuwa.
Parteq zdjęcia masz fajne. Schodząc trochę na temat boczny patrząc pierwszy raz na 12 i zdjęcie z twojego avatara pomyślałem, ze to ten sam właściciel ust, podobnie przy 13. Ale mogę się mylić. Wracając do temat naprawdę fajnie się ogląda twoje zdjęcia.