Szwedzkie kolego! :P Nie, nie wyprodukowane w Chinach. 25SEK na wyprzedazy w supermarkecie... 5min grzebalem w koszu, zeby znalezc pare w jednym numerze :mrgreen:
Wersja do druku
no jak można nie mieć tramposzy??!! przecież to nieodzowny element każdego fajnego młodego człowieka!! :D
autoportret mnie się podoba.
ale wolałabym całą resztę :D
no to teraz trzeba sie zastanowić, skąd on zna tyle ładnych, młodych dziewczyn... ;)
Wczoraj pierwszy raz w zyciu mialem przyjemnosc pobawic sie w zdjecia w studio. Czasu bylo ok 5h, modelka zasadniczo jedna, a zapalencow z aparatmi 3 w porywach do 4 z czego ani jeden doswiadczony w oswietleniu studyjnym. Jak sie okazlo, pierwsze proby stworzenia czegokolwiek spelzly na niczym, a kiedy juz zaczelo wychodzic, trzeba bylo jechac do domu.
Wrzucam dwa zdjecia Zbyja, notabene raczej fotografujacego niz fotografowanego, ale ja go tu nie focic...? ;)
027 Czas na Pepsi!
028 Makler...?
Musze tutaj zaznaczyc, ze aranzacja postaci Zbyja to nie moja robota, a tej Pani.
Jutro moze bedzie Zosia :wink:
Hmm, kolego pokaz ta modelke a nie kolege ;-)
Co do pierwszego, za duzo sie dzieje w okularach, odbite swiatlo odwraca uwage, albo wyszopowac,albo nastepny razem zwracac uwage jak odbija sie swiatlo w okularach. Co do samego oswietlenia i zdjecia nic nie napisze, jestem teraz w pracy na lapie a tu wszystko podkrecone na amxa ;-) Drugie ciekawe nawet ,smieszne, ale wydaje mi sie ,ze jak juz ostre cale to ostre cale a prawe palce niestety nie sa.
Dawaj foty z dziewczyna ;-)
a mnie sie oba strasznie podobają, a ten refleks w bzykach na pierwszym dodaje "amerykańskości" temu zdjęciu ;)