Fajne! Jak dla mnie, to powinna być zachowana konwencja komiksowa, czyli ramki. Teraz to nie wiadomo gdzieniegdzie czy to jest jedno zdjęcie, czy już dwa.
Wersja do druku
Fajne! Jak dla mnie, to powinna być zachowana konwencja komiksowa, czyli ramki. Teraz to nie wiadomo gdzieniegdzie czy to jest jedno zdjęcie, czy już dwa.
Komiks trochę z bałaganem ... Sklejając przemyślałbym bardziej jaki kadr przechodzi w jaki, bo tak staję się to mało czytelne. Ani to artystyczne ani stylowe.
W robieniu komiksów jestem laikiem ;) Następnym razem będzie lepiej ;)
Zawsze można pobawić się w pseudokicz i zrobić comic style : http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...c+comic+effect
Co do poprzednich zdjęć, to moim zdaniem za dużo już tej lampy z tyłu. Przejadło mi się :D
Teraz mam doła ;) haha
No cóż...mistrzostwo :) trudno jest się nauczyć techniki błysku bezprzewodowego żeby w miarę sprawnie to wykorzystywać?
Kup lampy i baw się nimi :) Ja w życiu nie miałem żadnej książki do fotografii i jakoś to idzie :)
super te zdjęcia robisz!:)
ripek tymi zdjeciami po raz kolejny potwierdziłeś swoją renomę, i tyle... marzę o tym, żeby kiedyś robić takie zdjęcia jak ty..
super foty, pomysly i wykonanie - brawo