można jeszcze się zapisać na identyfikator??
Wersja do druku
można jeszcze się zapisać na identyfikator??
Choroba.. Krzysk'a jakby tu jakiś czas nie było, a sam się zastanawiam czy uda mi się jeszcze zrealizowac stare zamówienie :(
$ jeszcze nie wpłaciłem, mogę to zrobić od ręki - tylko nie wiem czy jest po co. A Krzysk jakoś przepadł w wątku..
Ja już zapłaciłem, a tak jakoś się wcześniej nie dowiadywałem czy jeszcze można, uznałem, że skoro niedawno było około 40 osób, to tak szybko do 100 nie dojdzie... A faktycznie Krzysk był na forum ostatnio 5 dni temu...
W sumie masz rację. Po prostu wpłacę swoją cząstkę, a może szybciej dozbieramy brakujące zamówienia. Mam tylko nadzieję że zabieganie Krzysk'a pozwala mu kontrolować temat.
Witajcie!
Rzadko się odzywam, ale cały czas jestem. Obiecuję Wam jakiś konkretny raport w ten weekend.
to ja się dołacze :)
czekam na jakies wieści w sprawie identyfikatorów i koszulek :)
Nie zebym marudzil, ale weekend minal i... ? KrzysK jak tam?
jak zwykła mawiać Mariolka Krejzolka:
heeeelloooołłłł!!! Krzysk!
jak się mają sprawy?
Witajcie!
Ostatnio staję się niesłowny... Nie mam dobrych wiadomości. Od ostatniej pory dopisała się jedna osoba. Pytacie w mailach jak długo to potrwa? Z tą ilością to mogę powalczyć tylko ze smyczami i identyfikatorami, żeby nie zostawić tak bez niczego te osoby, które zgłosiły chęć nabycia owych. Z koszulkami idzie marnie. Sam jestem zły, bo w pierwszej turze organizacja poszła o wiele szybciej. A tak to mam na koncie Wasze pieniądze, a temat ciągnie się jak guma do żucia. Myślę, że koniec wyznaczę na 3 października. Jeżeli nic się nie ruszy to będę czekał na Wasze decyzje. Odeślę wszystkie pieniądze jakie wpłaciliście, bądź zrealizuję smycze i indentyfikatory a pozostałą kwotę prześlę zwrotnie (jeżeli ktoś wpłacił także na koszulki). Wybór należy do Was. Także mnie to trochę męczy. Wierzcie mi, że także chciałbym mieć to za sobą.
Jesli o mnie chodzi- smycz i identyfikator biore zakladajac ze cena nie wzrosnie. Jesli wzrosnie to uzalezniam to od tego, o ile wzrosnie.. temat koszulek jest mi w sumie obojetny, bo sie nie zapisywalem :)
I popieram- 3 pazdziernika jako deadline. Prosilbym tylko o info jak sytuacja wyglada gdizes w weekend 4-5 pazdziernika :)