zdjęcie z dzisiejszej sesji :)
19.
Wersja do druku
jedynie dwie uwagi z mojej strony.. zaporoponowalbym rajstopy bez klina (nie jestem ekspertem w tej materii, mam na mysli ten ciemniejszy fragment wystajac ze spodenek), i druga sprawa lewa noge ustawilbym w taki sposob aby nie byla delikatnie zakryta przez metalowa rame..
o matko te rajstopy to porażka... ;/ że ona się nie przebrała czy coś...
co do zdjęcia ogólnie- brakuje mi kontrastu, albo nasycenia kolorów...
co do rajstop - nie miałem na to wpływu, i zdjęcie to planowane nie było tego dnia. W planie były troszkę inne kadry, ale trafiło się to okno, a pomysł wydawał się ciekawy.
Zastanawiałem się czy to usuwać z zdjęcia czy nie, i chyba jednak to zrobię gdy znajdzie się chwila :)
wpływ miałeś:))) cza było zdjąć:))) a tak w ogóle to cza było zdjąć wszystko:)))... można było też spróbować w PSie poprawić... to chyba nie jedyne zdjęcie z sesji więc poczekamy na następne:)
"a tak w ogóle to cza było zdjąć wszystko:-)))..." ten numer by nie przeszedł :razz:
postaram się tamto zdjęcia poprawić jak najszybciej, gdy tylko znajdzie się wolna chwila - przedwczoraj sesja, wczoraj kolejna sesja, dziś wyjazd, jutro znowu sesja i pojutrze sesja. Kolejny tydzień szykuje się podobnie - tylko z czasem na obróbkę ciężko :-P
20.
no nie trafia do mnie w ogóle, to zdjecie nadaje sie tylko na wektorowy obrazek kobiety
przy nr. 20 tło jest zbyt jasne i psuje odbior, dziewczyna przy nim jest szaro czarna, malo interesujaca, wrecz byle jaka mz
przyciemnic tlo, dac swiatlo na modelke i powinno byc lepiej :)
pozdrawiam
Co do ost 3 to ja zdecydowanie wole w portretach mniejsza GO tyczy sie to zwlaszcza 19 i 21, natomiast 20 w ogole do mnie nie trafia.