Moris,
Zdjecia dzieciaka swietne :-) Bedzie mial maluch doskonala pamiatke na przyszlosc! Momenty uchwycenia - doskonale! :-)
pozdrawiam,
Amber
Wersja do druku
Moris,
Zdjecia dzieciaka swietne :-) Bedzie mial maluch doskonala pamiatke na przyszlosc! Momenty uchwycenia - doskonale! :-)
pozdrawiam,
Amber
Moris, bardzo ładne! Kąpielowa wcześniej mi umknęła a jest super.
Fajnie, że coraz więcej dzieci się na CB ujawnia :).
numer dwa z ostatniej serii to numer jeden ;-) super kolorki etc.
Bardzo Wszystkim dziękuję !
Tym razem dwie całkowicie odmienne ... choć tematyka ta sama ;)
1.
2.
( przydało by się trochę konstruktywno-technicznej krytyki ;) )
Niech się już ta szara śląska zima skończy !!:x Ja chcę w plener ... na rybki ...
W związku z nieudolnymi próbami zmierzania do technicznej doskonałości ;) proszę Was tym razem o ocenę typowo techniczną ( jak to ktoś kiedyś napisał "bez zbędnych emocji" ) poniższej fotki (zwłaszcza WB - zmieniłem monitor). Temat nie za bardzo lubiany ale na śląsku warunki wciąż nie sprzyjające :(
Canon EOS 350D / Shutter speed 1/200s / Aperture f2.2 / Focal length 85mm / ISO 100Canon EOS 350D / Shutter speed 1/200s / Aperture f2.5 / Focal length 85mm / ISO 100
Nr 2 wizualnie podoba mi się bardziej.
...Być może odetchniecie z ulgą ... a może wręcz przeciwnie ;)
( takie tam eksperymenciki )
Dwójka bardzo fajna, jedyne co przeszkadza to "lecący" słup po lewej. Ale rozumiem że coś musi być "po skosie" - chyba że zastosujesz PS lub szkło TS-E.
2-ka rzeczywiscie ciekawa, ale jak dla mnie masz przede wszystkim jakiś dar do fotografowania dzieci. Potrafisz wychwycić najciekawsze chwile. Ja u mojej córy widze wiele ciekawych "kadrów" ale prawie zawsze bez aparatu. Jak już się zabieram do zdjęć to albo się spóźniam albo przestaję widzieć :)
"Ostra" zmiana tematyki .....
Małe cuś nie cuś dla Tych którzy na Targach w tym roku nie byli ;) :mrgreen: :twisted:
p.s. Światło to nie moja zasługa ;) ani wina ;)