ja na prawde nie widze w czym macie problem. nie robicie z lampami, wiec ustawiacie na av, najbardziej otwarta przeslone, dobieracie iso i robicie.
jesli przy sporcie chcecie zamrozic ruch, to czasy ponizej 1/400. ot cala filozofia.
Wersja do druku
ja na prawde nie widze w czym macie problem. nie robicie z lampami, wiec ustawiacie na av, najbardziej otwarta przeslone, dobieracie iso i robicie.
jesli przy sporcie chcecie zamrozic ruch, to czasy ponizej 1/400. ot cala filozofia.
no i racja :) a po za tym ludzie zastanówcie się (mowa do tych co pytali jakie nastawy) od czego jest wyświetlacz w aparacie bo chyba nie do przeglądania się jak w lusterku coo?? Przecież można zrobić zdjęcie sprawdzić jak będzie nie takie to zmiana nastawów i dalej robić :)
Również czekam na akredytacje foto z red bulla. Ilość miejsc jest ograniczona więc zobaczymy czy prześlą. Ja startuję po akredytację jako Art Director z ogólnopolskiej grupy wydawniczej, ale z tego co odpisała laska z red bulla, to nie są zbyt skorzy przyznawać wszystkim wejściówki.
Na wszelki wypadek mam bilety.
prawie jakbym słyszał że zaraz skończy mi się negatyw :P i trzęsę są mi się ręce z żałości czy zakładać nowy czy też poczekać aż dorwę coś ciekawego :P
BTW, jednak mnie nie zobaczycie w wawie, zostaję w bydzi na rzecz tuning-show :D
Czy ktoś otrzymał już odpowiedź na wniosek akredytacyjny? Termin ich nadsyłania minął 25 sierpnia, odpowiedź miała nadejść do 29 sierpnia (czyli do jutra). I teraz zastanawiam się, czy mój wniosek został odrzucony, czy może jeszcze nikomu nie udzielono odpowiedzi.
skoro odpowiedz ma nadejść do 29 sierpnia to nie licz, że ktokolwiek się tym zajmie PRZED 29 sierpnia ;)