"Narodzila sie nowa swiecka tradycja..."Cytat:
Zamieszczone przez muflon
No coz,na wschodzie zawsze lud byl bardziej goscinny.
Czego nie robi sie dla gosci,a ze goracy barszcz czasem wyleje sie komus na glowe...nie nalezy spac pod stolem :)
Wersja do druku
"Narodzila sie nowa swiecka tradycja..."Cytat:
No coz,na wschodzie zawsze lud byl bardziej goscinny.
Czego nie robi sie dla gosci,a ze goracy barszcz czasem wyleje sie komus na glowe...nie nalezy spac pod stolem :)
Mi najbardziej podoba sie to,kozak:Cytat:
Na pocieszenie obejrzyj sobie film na: http://www.pasjans.plCytat:
Hmm, to zdjęcie jest ładne :roll: :-) ale tak naprawdę tam się momentami działo nawet więcej. Co prawda to był pierwszy raz, gdy widziałem normalne pasażerskie odrzutowce robiące takie rzeczy - więc mogłem ulec euforii ;-) ale mi szczęka dość mocno opadła.Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Niestety diabel tkwi w szczegolach.Osobiscie poczekal bym do momentu kiedy golen podwozia przedniego znalazla by sie w osi samolotu,ale moze nie bylo takiej mozliwosci.Nie jestem zwolennikiem manipulacji zdjeciami,ale w tym przypadku pobawil bym sie wkomponowaniem tarczy ksiezyca,niekoniecznie w pelni,co by nie bylo za cukierkowo,do wydruku i na sciane,cala sciane... :)Cytat:
Dla mnie jest to "debesciak" i pokazuje piekna linie tego samolotu,ktoregoCytat:
niekoniecznie trzeba ogladac z profilu.
Akurat na tym zdjęciu mozna to idealnie "przesunąć" clone tool'em :). Księżyc też nie problem skombinować. To co, chcesz oryginał (crop 2700x1800) do wrzuceniana ścianę? :lol:Cytat:
Oczywiscie!Odwdziecze Ci sie tez swoim debesciakiem,ale bedziesz musial poczekac,bo ja mam do wywolania i zaramkowania juz 40 filmow(wywolanie 1szt.=20 PLN),a przede mna targi w Kielcach,pokazy w Łasku i Tomaszowie Maz.Placa tez nam tu nie w CHF...Cytat:
Null problemo: http://www.ais.pl/~muflon/misc/airbus_3674.jpg :-) Zresztą bardziej generalnie, jeśli komuś podobają się moje fotki na tyle, że chciałby je sobie na papier przelać :roll: - to ja chętnie się podzielę. Urok bycia amatorem ;-)Cytat:
Nie ma potrzeby - mi generalnie wystarcza "oglądanie na ekranie" ;-). Ale jakiegoś linka do swoich samolotów mógłbyś podrzucić (na stronie z Twojego profilu niespecjalnie można się doszukać).Cytat:
Bo takiego nie ma,bedzie w niedalekiej przyszlosci...Cytat:
Ja lubie jak wisi na scianie.Zrobisz te golen i ksiezyc?
Powiedz jaki samolot lub smiglowiec Cie interesuje.Przesle odbitke ok. A4,moze byc?