Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje. Bartuś faktycznie jest bardziej, a nawet bardzo podobny do mamy;) A póki co to na nic czasu nie ma i ta pierwsza średnio przespana noc;) Ale warto:grin:
Wersja do druku
Bardzo dziękuję wszystkim za gratulacje. Bartuś faktycznie jest bardziej, a nawet bardzo podobny do mamy;) A póki co to na nic czasu nie ma i ta pierwsza średnio przespana noc;) Ale warto:grin:
Nigdy bym się nie spodziewał, że tygodniowy maluch tak intensywnie rusza nogami:-D Na wykonanie tego zdjęcia miałem max. 1 sekundę ;)
Ewa. Zapędziłaś się trochę ;-). Byłem przy kilku porodach i nie podzielam Twojego zachwytu. W kolorze zdjęcia nowo narodzonych wyglądają deczko mniej korzystnie.
Co do tych zdjęć - są b. dobre :-D. Moje pociechy fotografowałem jeszcze na negatywach. Wspaniałe przeżycie :).
Dziecko udane. Moje gratulacje.
BuRton masz rację. Takie zdjęcia w kolorze bardziej przerażają niż podobają się;) I sam pewnie dobrze wiesz dlaczego;) Dlatego tamte zdjęcia pokazałem w b/w.
Winszuje bąbla :). Na ostatnim widać że będzie żyć na dużej stopie życiowej ;).
Fotografia bardzo się podoba.
Pozdrawiam
stópka w sam raz :)
Gratulacje pierworodnego i pieknego reportażu
Poproś tylko moderatorów o uprzątnięcie ślubniaków bo tak jechałem od początku a tu nagle inna i nie bardzo pasująca do tego wątku historia
Ooo fajny pomysł z tymi stópkami ;) Ososbiście użyłabymciut większej przysłony, żeby w GO znalazły się obie stópki, nie mniej jednak udany kadr;)