-
Cytat:
Zamieszczone przez
gunia1990
lubię to zdjęcie...
Nic dziwnego bo bardzo fajne ujęcie. Szkoda tylko, że trochę rozpraszające cienie na twarzy sie pojawiły.
Co do 21. to przyłączam sie do prośby micles'a
To zdjęcie nadaje sie na rzeczy w stylu plakat krzyczący "Walcz z bulimią"
Przepraszam jeśli uraziłem ale zdjęcie wywołuje emocje ;)
-
Ja 23 widziałbym w poziomie bez nóg poza GO. No i tam w środku jest więcej niż jedna osoba co nie? To też mi nie pasuje. Reszta dobrze :D
-
ale mnie o tę dziewczynę chodziło :) poza tym reszta była jakoś tak dziwnie w cieniu.. ale zakodowałam uwagi :)
-
wybacz ale zdjecia wygladaja jakby byly zrobione malpka bez jakiegos zapuslu - czyli poprostu zdjecie zrobione OT tak. obrobka to wogole chyba tutaj nie byla zadna, kadry liche, ostre swiatlo, ostrosc, itd... popracuj troche i poczytaj troszke ksiazek a napewno to pomoze.
-
obróbka fakt, praktycznie żadan, bo i możliwości nie było. teraz jest dostęp do programów, więc i coś postaram się w tym kierunku zrobić
kadry - natrafiłam na faje strony o kompozycji, postaram się to wszystko wprowadzić w życie
ostrość - z kitem nie łatwo trafić w punkt ;)
co do książek - może jest ktoś z Poznania kto mi by jakąś pożyczył? albo wie, w której bibliotece coś znajdę?
-
kup sobie ksiazke KUP zawsze jak nie ebdziesz czegos wieidzla to otworzysz i przeczytac a to nie sa duze pieniadze. wybacz prosze kit spokko jest, moze to fotograf nie taki?
-
a może, może... okaże się w praniu.. o jedno proszę - od razu mnie nie przekreślaj, na naukę trzeba mieć czas
a ksiązkę kupię, jak tylko będę miała fundusze
-
spoko, spoko ja jeszcze nigdy nikogo nie przekreslilem! no tylko wrogow ;)
-
dawno nic nie pokazywałam... wakacje, a zdjęć nie ma...
ponownie koncert Republiki Czadu, tym razem kończący warsztaty Muzyki Świata w Poznaniu
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
Jak zwykle prosze o porady, co poprawić, co jest dobrze itp.
-
Pierwsze wrażenie całkiem pozytywne.
Przy 29 brak mi trochę szczegółów w cieniach, może trzeba było lampką dopalić.
25, 27 - bardzo fajne kadry
30 - to znudzenie na twarzy ;) ?