No i po kłopocie mam nadzieję.... ;-)
Wersja do druku
No i po kłopocie mam nadzieję.... ;-)
A jak za Waszą wiarygodnością świadczy fakt zakładania nowego konta na forum tylko po to by wystawić sobie pozytywną opinię?
http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=22
Sprawa reklamacji załatwiona. A sprawa próby robienia w konia użytkowników forum? Woda w usta, bo nagle internet okazuje się nie taki anonimowy jak się wyobrażało?
Mam podobne pytanie, gdyż także zakupiłem u Państwa Torbę, torba miała wadę ale została u Państwa wymieniona na inny egzemplarz.
Wiec wszystko ok, mam jednak pytanie co sie stanie gdy torba padnie po dłuższym okresie ? czyli po 12 miesiącach...skoro f-system nie uzna mojej reklamacji np za 3 czy 5 lat to kto ją uzna ?
Na aukcji było wyraźnie napisane, Gwarancja dożywotnia.
Pozdrawiam
Witam.
Do: babatunde
Bardzo proszęd o kontakt w sprawie reklamacji plecaka. W razie czego podaję telefon: 071 / 332 57 41.
Prosze o info z jakiego konta na allegro Pan to kupił bo na pewno nie z "babatunde". Tamten użytkownik nie doprowadza transakcji do skutku. To raczej Pana konto gdyż mail na allegro i na tym forum się zgadza. Chciałbym w jakikolwiek sposób potwierdzić fakt przeprowadzenia transakcji.
Jesteśmy zdeterminowani aby sprawę tej reklamacji doprowadzić do końca.
I nie będzie. Wybiórcza ślepota - niewygodnych pytań nie widać to i nie trzeba odpowiedzi na niewygodne pytania udzielać.
Ot profesjonalne podejście profesjonalnego sklepu :roll: .
A przymierzam się właśnie do zakupu Daypacka - gratuluję panu impra straconego klienta... ciekawe czy jednego?
Pojadę sobie do Ursusa i wiem jak zostanę obsłużony.
Aktualnie forum w tym momencie czyta ponad 400 osób, zarejestrowanych użytkowników mamy ponad 16 tysięcy.
"No ładnie się Pan tu przedstawił przed słuchaczami, przed milionami słuchaczy" .
A wystarczyłoby się przyznać, przeprosić i obiecać poprawę "więcej nie będę" - ludzie naprawdę są skłonni wybaczać... ale do tego trzeba mieć jaja a nie tylko podstawy bełkotingu klasy "udawanie pro" .
No dobra, koniec tej krucjaty - kto przeczyta ten sam sobie wyrobi opinię, ja zarówno obiektywne (o jednopostowcu...) jak i subiektywne zdanie wyraziłem.
szczerze mowiac, to gdyby po mnie pol forum, nie majace faktycznych podstaw do krytycznej oceny, jezdzilo jak po lysej kobyle, to tez bym p... wysilanie sie na odpowiedzi i tlumaczenie. zwlaszcza, ze sadzac po wczesniejszych wypowiedziach, raczej nic by nie wyjasnily, a tylko dolaly oliwy do ognia i ulatwily zacietrzewionym zawodnikom bicie piany.
tak, mozecie sprawdzic moje IP :)
Hmm własnie lookałem sobie w necie z zamiarem kupna Lowepro Fastpack i myślałem,że firma Impra jest ok - dziekuję za ten wątek:) A Vitez'owi dziekuję za ukazanie jak się reprezentuje w/w firma. Gdyby nie ten wątek pewnie bym kupił u nich,a tak...jade do 3city odebrać osobiście:D
Pozdrawiam