O jakich przerysowaniach mówisz Loki2 ? Przecież widzisz, że każdy tu próbuje... i nie musi wyjść z tego od razu dzieło pokoju Dragana.
Niektóre z jego prac osobiście nie podoba mi się, ale to moje zdanie... dla większości są idealne.
Wersja do druku
O jakich przerysowaniach mówisz Loki2 ? Przecież widzisz, że każdy tu próbuje... i nie musi wyjść z tego od razu dzieło pokoju Dragana.
Niektóre z jego prac osobiście nie podoba mi się, ale to moje zdanie... dla większości są idealne.
No właśnie o tym mówię, że prace Dragana są idealne (choćby Urban) a to co pokazujecie, daleko odbiega od jego techniki.
Akurat Urban nie podoba mi się tak jak Mleczko czy Kuba, tyle że jest znaną postacią i właśnie tym przemawia do oglądajacych.
Aha, czyli przerysowania to znaczy, ze zle wyszlo?
no najlepiej to nie wygląda..Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
.. co wycięcia?
kwestia po pierwsze zdjęcia które przerabiamy. Dragan robi swoje zdjęcia od początku do końca. tutaj próby robiłem na dwóch zdjęciach od innych forumowiczów - jedno jest chyba z ZEFY. jak będę miał jutro czas to wrzucę jakąś próbkę na swoim.
A może chodzi wam o taki efekt :lol:
http://www.mateos.myszkow.info.pl/ewaocz.jpg
zrobiłem go na szybko ale jakby się jeszcze przyłożyć noi może bym Dragana zobił :twisted:
mateos jakby plamy na twarzy nie wyszły, to byłoby dobrze
Tak jak mówie robiłem na szybko :grin: . Trocjhe trzeba posiedziec nad zdjeciem pluginy tu nie pomoga kazde zdjecie nalezy traktowac z osobna moze jutro przysiade i zrobie cos dokładnie.Cytat:
Zamieszczone przez Loki2
Chyba o to chodzi Loki2 aby wsyszły wszystkie szczegóły na twarzy, zostały uwidocznione, faktura skóry, piegi, zmarszczki, rysy, plamy itp. szczegóły. Właśnie to możemy odnaleźć w pracach A.D., więc nie wiem o co Ci chodzi...Cytat:
Zamieszczone przez Loki2
Jeśli chcesz bez plam pojedź NeatImage będzie idealnie!