:( ...nie chcialbym marudzic, ale czy nie moze byc sobota?? bo niestety niedziele mam juz zaplanowana.
jak sobota to sie stawiam + 4 miejsca - 1 kalsa business, 3 klasa ekonomiczna ;)
Wersja do druku
:( ...nie chcialbym marudzic, ale czy nie moze byc sobota?? bo niestety niedziele mam juz zaplanowana.
jak sobota to sie stawiam + 4 miejsca - 1 kalsa business, 3 klasa ekonomiczna ;)
Jak bardzo zaplanowaną? Bo ja jadę do torunia na wykłady mat-inf i wracam o 15 :P
Uff no to doszliśmy do kompromisu co do dania teraz jeszcze godzina i kto na 100% ma auto to podliczymy ile mamy miejsc i zamkniemy listę(mam nadzieję, ze nastąpi to dzisiaj :-P )Ja proponuję godziny: wyjazd z bydzi ok 10-11 i wyjazd w stronę powrotną z rzeźni to po zachodzie słońca czyli koło 17-18(no chyba, że a) nie będzie żadnej modelki i nie ma tam aż tyle ciekawostek żeby focic ok 5h to możemy przesunąc godzinę startu ;-) )
Rzeźnia @ gazeta.pl http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35608,4614951.html (poprawcie mnie jeżeli się mylę)
Soty EchoX nie zauwazylem Twojego posta na poczatku... :/ No to ja juz nie wiem co i jak szczerze mowiac... To moze jednak przesuniemy to o tydzien?
Możemy przesunąć, jak ci pasuje za tydzień, a echox'owi na 100% nie pasuje.
A myślał już ktoś w jakich godzinach jedziemy ??
No ludzie...jakieś konkrety trzeba ustalić.Czy wszystkim pasuje termin sobotni?
Mi by w sumie pasowało tylko pewnie nie dał bym rady pobyć do końca... ale jakby co to możemy jechać jutro. W sumie to możemy jechac i jutro i za tydzien z tymi co niemogą jutro co wy na to ??