Do fotografii krajobrazu jaka uprawiam to polar (Warming Singh-Ray oraz z UV Hoya i zwykly B+W) + szare polowkowe (Singh-Ray) to obowiazek.Cytat:
Zamieszczone przez Dorn
Pozdrawiam
Coronado
Wersja do druku
Do fotografii krajobrazu jaka uprawiam to polar (Warming Singh-Ray oraz z UV Hoya i zwykly B+W) + szare polowkowe (Singh-Ray) to obowiazek.Cytat:
Zamieszczone przez Dorn
Pozdrawiam
Coronado
Fik jest z Torunia. Umowilem sie z nim, ze towar dostarczy mi do roboty na starowke i zostawi w portierni. Jak wyglada u niego wysylka poczta niestety nie wiem.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Witam,
a propos Fika.
Zamowilem od niego filtr. Czy w Waszych przypadkach kontakt z tym czlowiekiem byl (ze tak sie wyraze) ograniczony. Tzn nie odpowiada na smsy, na maile? Znalazlem jakos jego nr GG ale odnioslem wrazenie, ze nie chce mu sie ze mna gadac?
Zamowione produkty dotarly do Was?
To moj pierwszy zakup na Allegro i troche liczylem na "cieplejsze" traktowanie.
Ale moze przesadzam...
pozdrawiam
Mialem z nim kontakt tylko e-mailowy. Wszystko poszlo ok. Moze dlatego, ze - o ile dobrze pamietam - ktos z jego rodziny jest bodajze moja studentka ;-)
:) dobre!Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
To jak cos bedzie nie tak to powolam sie na Ciebie, ok? ;)
Ja używam UV - przede wszystkim ze względu na bezpieczeństwo szkieł w obiektywach - używam ich, jako tzw. "standardowego wyposażenia", poza tym polarów.
A prosze bardzo... Tylko, ze ja nie pamietam, ktora to studentka ;-)Cytat:
Zamieszczone przez mgregor
U Fika nie kupowalem ale ogolnie na Allegro - jesli ktos mi na maile nie odpowiada to dzwonie. Rozmowa kosztuje tyle co dwa, trzy smsy a o wiele wiecej mozna ustalic w rozmowie.Cytat:
Zamieszczone przez mgregor
Sluszna rada Vitez.
Ale moje obawy jako swiezego allegrowicza byly chyba przedwczesne. Przed chwilia dostalem odpowiedz od Fika na moje pytanie i przesylka zosatala wyslana w sobote, wiec teraz wszystko w rekach Poczty Polskiej...
To podłącze się tutaj z pytaniem.
Gdzie w Warszawie (prócz Stodoły) jest jakiś sensowne miejsce gdzie możnaby nabyć jakieś sensowne filtry?