Jeśli montuje kolumnę poziomo to rozkładam szeroko nogi statywu, tak aby kolumna nie wystawała za obrys jaki tworzą końce nógCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Jeśli montuje kolumnę poziomo to rozkładam szeroko nogi statywu, tak aby kolumna nie wystawała za obrys jaki tworzą końce nógCytat:
Zamieszczone przez Vitez
Przeglądając galerię jednego z forumowiczów natrafiłem na fajny skrypt generujący galerie, który nie wymaga bazy sql.
Bardzo spodobała mi się prostota tej galerii oraz wygląd no i fajnie rozwiązana administracja zdjęciami i folderami.
Sam używam Coppermine Gallery, ale moim zdaniem interfejs jest trochę przyciężkawy.
No i mam teraz dylemat: dale ciągnąć w coppermine.
czy przejść na
http://www.jac0m.netlook.pl/galeria/
w nowej galerii są zdjęcia które nie zakwalifikowany się do pokazania, :mrgreen:
głównie moje dzieci, więc proszę o wyrozumiałość i skupić się na samej galerii i jej interfejsie.
Sam nie wiem co wybrać ?
w/g mnie minigal jest bardzo fajna i czytelniejsza od tego co masz teraz... nie wiem czego wymagasz od galerii ale ja bym wybral minigal
Pogoda do zdjęć fatalna, z roboty wracam jak już jest ciemno, przez ostatni tydzień nie miałem okazji robić zdjęć, no i dzisiaj nie wytrzymałem, wyciągnąłem
aparat i przeczesałem dom w poszukiwaniu jakiegoś obiektu do zdjęcia.
Tym razem mała abstrakcja:
zapomniałem dodać: Tamron+Raynox, 75mm, F22, 1/2s, MLU, statyw
czyzby okienko zakroplone ? ;)
przeźroczysta obudowa nawilżacza powietrzaCytat:
Zamieszczone przez nastier
hahaha nie ma to jak zdesperowany fotograf :D nawet nawilzacze potrafi dobrze sfocić :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez jacam
Jacam: Fajne! Aż się nie chce wierzyć, że to po prostu zdjęcie "czegoś tam" :)
Część z nas ma już swoje pociechy i chętnie je fotografuje, te zdjęcia najczęściej lądują w rodzinnym albumie.
Była kiedyś prośba na forum, aby pokazać takie zdjęcia.
No więc założyłem mini galerię z moimi dzieciakami,
ostatnie zdjęcie zrobiłem podczas sobotniego spaceru, gdzie była taka pogoda
dla zainteresowanych galeria jest tu http://www.jac0m.netlook.pl/galeria/index.php?id=28
I gdzie na tym zdjeciu sa dzieciaki? ;)Cytat:
Zamieszczone przez jacam