Auto iso jest trochę do **** - powinno się w CFach ustawiać dolny i górny zakres a nie ta atrapa która jest.. Tryb cichy 1 i 2 działa tylko w LiveView - pierwszy jest cichszy od normalnego, a drugi działa tak, że naciskasz spust i robi się zdjęcie ale lustro zamyka się dopiero jak puścisz spust
Albo robię takie zdjęcia gdzie AF czy szybkość lub crop są najważniejsze (sport, przyroda)
Napisałeś na forum chociaż jeden post bez trollowania tylko z jakimiś konkretami? Nie wiem dlaczego ale nie kojarze cię z jakomkolwiek opiną inną niż zaczepka osobista ani z (nawet błędną) poradą czy nawet z galerią użytkowników.. tylko ciągle jakieś bezsensowne ataki na innych..
Może i Jablam wygrał w lotto? nie wolno mu czy co? stać go to sobie kupił puszki i o niej pisze, i nic nam do tego skąd na nią ma.. skoro używa to i ma o niej opinię którą wyraża.. do końca życia ma śmigać z 350D bo taką miał puszkę na początku? Ja tez mam 350D i 40D i co? mam biegać z 350D który uważam za całkiem przyzwoity i byłem w 7mym niebie że go mam? a nowszy sprzęt postawić na półce bo komuś będzie przeszkadzać? Weź się chłopie puknij w czoło albo coś bo czasem nie da się tego co wypisujesz czytać.. zazdrosny jesteś czy co?