Aaaa to przepraszam :mrgreen: - jeśli było o konkretach to co innego :D.
Wersja do druku
moze sie naraze ale jest sporo gula w tych komentarzach .... nie twierdze ze we wszystkich ale te ktore nim ociekaja wystarczyly by zamiast pisac o zdjeciach zrobil sie z tego totalny OT .....
zdjecia ... jedynie 3 mi sie jako tako podoba .... ;)
Zastanawiam sie, jak to jest mozliwe, ze nie wolno na forum wytykac bledow ortograficznych a wolno pisac przesmiewczo, co sie tylko podoba, na temat bledow popelnionych podczas robienia zdjec.
Jezeli zdjecia sa ponizej krytyki... to jej oszczedzcie. Mozna napisac na PW, co sie mysli o fotkach, bo to bardziej po rycersku.
Robcie swoje foty, a jak macie ochote wykazac sie wiedza-zalozcie temat z analiza problemu i tyle. Powinna obowiazywac regula lekarska: po pierwsze nie szkodzic. ...a mozliwosci kupienia dowolnego kopusu jaki jest na rynku zycze kazdemu forumowiczowi. Nie uwierze jak ktos napisze, ze woli swoja trzysetke albo PowerShota niz maszyne do zabijania (tak wygladem jak i, khe khe, waga).
ja wole ... :razz:
poki co oczywiscie bo w tej chwili to poza zabojcza seria jaka mozna puscic nie wykorzystalbym pewnie 90% tej maszyny ;)
Bardzo ciekawy wątek - z uwagą go przeczytałem.
Troszkę dziwie się autorowi bo sam pod sobą dołek wykopał nie mniej jednak to wolny kraj (podobno) więc nie widzę sensu w rozwodzeniu się nad tym czy powinien tak Markować swoje zdjęcia czy nie.
Autorze - naucz się, że nie każde zdjęcie nawet jak Ci się podoba nadaje się do pokazania publicznie bo później efekt jest taki że się z Ciebie ludziska nabijać będą.
Ja tam wolę moją srebrną puszkę :-D Nie dla wszystkich liczy się fps i waga.
Poza tym autor publicznie wystawiając zdjęcia chyba zgodził się na ich publiczne ocenienie ?
Szczerze mówiąc taki kubeł zimnej wody raz na jakiś czas dobrze robi (wiem co mówię). Nie wpada się w samozachwyt nad zdjęciami, które niekoniecznie muszą być tak dobre jak nam się to wydaje.
Czyli co? Od dzisiaj zakaz komentowania fotek w galeriach?
Ty chyba za krotko jestes na forum. Tutaj nie jedna geleria miala ciekawsze komentarze. Nie bede wymianial czyja ;) Poblemu z tego powodu raczej nie bylo bo autor focil trabantem. A jak ktos strzeli gniota jedynka to juz nie mozna krytykowac bo komentujacym gul lata.
ludzie wezcie sie uspokojcie .. kto twierdzi ze nie wolno .. wrecz przeciwnie - trzeba ale jesli jest to komentowanie przesmiewcze a nie konstruktywne to nie dziwcie sie ze ludzie potem odejda ...
wydawalo mi sie ze forum jest jakas spolecznoscia ktora wspolpracuje i jesli ktos cos zrobi zle to inni mu to owszem - wytkna ale tak by wyciagnal na przyszlosc odpowiednie wnioski i bledow nie powtorzyl. jesli jest inaczej to moze po prostu zamknac dla publiki forum a nowych przyjmowac tylko z podaniem i z zalaczonymi probkami prac zeby miec pewnosc ze na forum sa tylko superhiper mistrzowie fotografii .....:roll:
jest to jedno forum uzytkownikow Canona i zamiast trzymac sie razem i jakos sobie pomagac to sie zachowujecie jak hieny .. o! moge komus dokopac! juz sie robi!
:rolleyes:
no, to teraz mi sie oberwie :mrgreen:
A mówiłem, żeby zamknąć autor się nie wypowiedział a zrobiło się już 8 stron czczej gadaniny i to tylko dlatego, że w tytule jest markIII, gdyby ktoś robił to kompaktem albo 300D czy innym tanim aparatem to nawet nikt by nie skomentował. Dziwię się, że chce wam się tyle pisać :confused: