Zestaw 1: - głos na zdjęcie nr 4 ponieważ jest w nim masa lodu i naprawdę oddaje istotę battle.
Zestaw 2: - głos na zdjęcie nr 3 z tego samego powodu.
Gratulacje dla autorów
Wersja do druku
Zestaw 1: - głos na zdjęcie nr 4 ponieważ jest w nim masa lodu i naprawdę oddaje istotę battle.
Zestaw 2: - głos na zdjęcie nr 3 z tego samego powodu.
Gratulacje dla autorów
Plan wykonany, bo liczyłem na chociaż jeden głos :D
Finałowa sonda : http://www.canon-board.info/showthread.php?t=20291
moj glos na nr 4 i zycze temu zdjęciu powodzenia w finale (-:
Ja ponownie zagłosowałem na nr 5. 4 jest za pocztówkowa i za dużo jest tam 'naćkane' jak dla mnie. nr 5 ma moim zdaniem klimat, którego innym zdjęciom brakuje.
EDIT
Wróć! Miałem na myśli, że klimat 5 mi najbardziej odpowiada a nie, że inne nie mają klimatu, który mają.
Lepiej się już zamknę:roll:
Zdecydowanie zgadzam się z przedmówcą.
Zdjęcie 4 jest piękne. Taka słodka pocztówka z gór.
Jednak zdjęcie nr 5 ma w sobie to coś. Grozę, mróz i piękno lodowych knstelacji.
Nr 5 dostało mój głos.
Natomiast gratulacje należą się wszystkim uczestnikom battle. Temat był pozornie łatwy, ale pozory mylą :)
No i po battle :-) Fotka opublikowana w finale z nr 4 jest moja. Dziękuje pozostałym uczestnikom za rywalizację a oceniającym za oddane głosy :-)
Na zdjęciu, skute lodem i śniegiem, stacja meteorologiczna oraz fragment schroniska na wierzchołku Szrenicy. Teraz nie jest już niestety tak ładnie bo przyszłą odwilż i cała ta biała szata z budynków, drzew, słupków i skałek spłynęła w dół (choć oczywiście śniegu leży nadal bardzo dużo)
MacGyver Gratuluje ! Dobra robota!
Ja cieszę sie bo tez jestem w finałowej 6-ce!!
Janusz
witam gratuluję zwyciezcy pozostałym również
MacGyver: gratuluję :)
Przyznaję się, że zajęłam zaszczytne drugie miejsce w finale (od końca ;) )