hej a tego zakazu ramek nie da sie obejść bo mam fotke gdzie ramka jest potrzebna moge wrzucic ja razem z ramką ?
Wersja do druku
hej a tego zakazu ramek nie da sie obejść bo mam fotke gdzie ramka jest potrzebna moge wrzucic ja razem z ramką ?
Jak to ramka jest potrzebna ? ;) na stronie generowana jet rameczka jeśli masz miejscami jasne tło... a w kalendarzu byłby z tym problem raczej bo tam będą fotki od krawędzi do krawedzi kartki ewentualnie z jakimiś ramkami oddzielającymi większa liczbę fotek. Daj wersję bez ramki, zobaczymy jak to wygląda.
wyskakuje mi fatal error cos nie tak jest : (
Na razie jak widzę troszkę skromnie, tylko 9 zdjęć? :)
Może wieczorkiem coś prześlę od siebie. pozdrówki
podoba mi się pomysł z kalendarzem, jakz robie ekstra fotke zapodam ja tutaj, te co są teraz złota 9 jest git:)
Zastanawiam się nad sensem całego przedsiewzięcia bo na poczatku był ogólny entuzjazm a teraz sprawa przycichła :sad: . Potem nie mówcie że nikomu się nie chciało podjąć tematu ale po prostu nie ma chetnych do zaprezentowania swoich zdjęć.
Trzeba wyznaczyć ostateczny termin nadsyłania zdjęć, bo pewnie każdy czeka na ostatni moment ze swoim "super" zdjęciem.
ja wysłałem 2 więc jestem kryty ;)
Ja właśnie wysłałem jedno :) Minęło trochę czasu, bo nie miałem nic co by się nadawało (moim zdaniem) ;)
no i co się chwalisz miało być anonimowo ;)