3 zdecydowanie :)
Wersja do druku
3 zdecydowanie :)
Zdjęcia podzieliłem na dwie grupy, pierwszy gdzie są tylko fajerwerki i nic poza tym a druga, gdzie są one wkomponowane w plan (scenerię) czyli 2,3,4,8. Osobiście jestem zwolennikiem zdjęć z drugiej grupy tak z kolei wyróżnia się 3, na którą oddałem swój głos mimo paru mankamentów ale biorąc pod uwagę szybkość pojawiania się i znikania ognia można owe mankamenty pominąć.
a ja powiem szczerze, że jestem bardzo ciekaw, która praca jest czyja... no ale na to musze poczekać jeszcze 6 dni
Spokojnie poczekamy i zobaczymy, moja jest z tzw. drugiej grupy.
Zawsze możemy zrobić dogrywkę w czasie finału WOŚP 14 stycznia ;)
hehe w moim przypadku niestety wyjdzie praktycznie identyczne zdjęcie - to samo miejsce finału co i sylwestra. też mam foto z tej drugiej grupy
Podstawa przy takich zdjęciach jak fajerwerki, błyskawice czy nawet zwykłe chmury na niebie to dobre otoczenie dające jakiś punkt odniesienia. Chyba że samo zjawisko jest tak fantastycznie i niesamowite że samo w sobie zachwyca, ale tutaj na zdjęciach jakoś nie zauważyłem niczego takiego :)
MMM masz rację, dlatego nie jestem zwolennikiem zdjęć gdzie są same kule fajerwerków ale to tylko moje zdanie.
wszystko zalezy jak to jest pokazane i jaki cel jest zdjecia - ale jesli otoczenie jest w rodzaju przystanku autobusowego to ja bym sie mocno zastanawial czy je w ogole pokazac, no ale jesli to jest panorama miasta albo piekny palacyk to az zal byloby tego nie pokazac ;)
Kris75 jeśli popatrzysz na zdjęcia w tym battle'u to zobaczysz, że najabardziej cenione są zdjęcia bez odniesienia no może poza 3