Jac, czy ten Palac Kultury sie troche nie wali w prawo ?
Wersja do druku
Jac, czy ten Palac Kultury sie troche nie wali w prawo ?
tam sie wszystko wali :-) nie tylko palac... panorama byla robiona 'na potrzeby' watku o panoramach... ale skoro juz ja zrobilem to ja podlinkowalem... przymierzam sie do zrobienia wersji dziennej i nocnej... to bedzie cos :-)
no to jeszcze takie mile zwierzatko z 'ptasiego' plenerku :-) i jego reakcja na migawke w 20D :-) co klatka to spojrzenie..., zero intymnosci :mrgreen:
no wlasciwie sarny byly dwie tzn. lania i koziol
szukam miejsca na plener pt. 'Industrial' i jak narazie znalazlem niestety squota i to zamieszkalego... troche sie pokrecilem ale generalnie blisko ogrodzen zeby po glowie nie dostac i sprzetu nie stracic :-) sami wiecie jak to jest
EDIT: i jescze taka nasza mala Dolina Krzemowa
E, przecież to jest chyba stary SoundBlaster Live! Rarytas - zero problemów z kompatybilnością pod Linuxem, sprzętowe miksowanie itp. Wracaj tam i zabieraj :mrgreen:
eee troche go pomeczylem zeby tak ladnie stanol :-)
Co stary!!! Jaki stary!!!! :twisted: Dalej mi świetnie służy... :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
A jak popatrzyłem na zdjęcie to moja diagnoza co do modelu identyczna była..:)
No to masz chłopie przekichane :evil:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
nie, no Muflon nie obrazaj sie, on i tak pewnie nie dzialal zepsuty byl i wyrzucony na smietnik... poza tym, nawet jesli byl dobry to wart z 10 zł...:mrgreen:
burza super. nie ma to jak być we właściwym miejscu i o właściwym czasie... ze sprzętem.