Albo od razu wprowadzić zasadę, żeby autor wyspowiadał się ze środków komputerowych do polepszania.
Wersja do druku
Albo od razu wprowadzić zasadę, żeby autor wyspowiadał się ze środków komputerowych do polepszania.
Zglaszasz sie na ochotnika do komando sprawdzajacego prawdziwosc zeznania? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Gdybys przeczytal calosc watku a szczegolnie jego temat to wiedzialbys ze watek jest o konkursie, dlatego pozwolilem sobie wypowiedziec sie na temat zasad uzycia PS w konkursie, natomiast ty swoja wypowiedz powinienes oznaczyc jako OT :PCytat:
Zamieszczone przez absolut
Ojjj - zaraz wybuchnie IV woja swiatowa :mrgreen:Cytat:
Piąta :mrgreen: Liczę :) - czwarta była wojna o eosera ;-)Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Cały regulamin konkursu jest oparty na dobrej woli uczestników. Jeden dodatkowy punkt nic by nie zmienił w tym względzie. ;)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Regulamin juz jest a konkurs sie zaczal wiec nie bedziemy nic juz zmieniac - zreszta ja nie widze sensu zmiany - kazyd oceni to co mu sie podoba - jesli wygral dzielo komputerowe to znaczy ze taki mamy gust i tyle.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Też tak myślę. Nie można zmieniać zasad podczas trwania gry. Mam tylko nadzieję że ten kto wygra opisze jakimi technikami się posłużył i co zrobił. A może nawet pokaże jak wygladał materiał początkowy :)Cytat:
Zamieszczone przez hazan
Szefie, jedna prosba - tnij cytaty!
Przykro mi, ale mam do tego prawo na tym forum, na co byles przygotowany przez tekst podany przy rejestrowaniu sie - ze przyjmujesz do wiadomosci to ze forum ma regulamin.Cytat:
Nie podoba sie? Trudno :twisted: .
Jesli piszesz wiadomosci OT, niezgodne z regulaminem/tematyka watku/podforum to badz przygotowany na konsekwencje, a ja cie tylko o nich uprzedzam zamiast od razu dzialac (tak - wielki Vitez laskawie oszczedzil twoj post! ;) mozesz czuc sie ulaskawiony chwilowo :mrgreen: ).
Bardzo nieladnie...